Precious Moments with Trudy & Teddy

16:04


Akhirnya penantian untuk merasai nikmat menjadi seorang ibu selama 10 tahun telah tercapai juga apabila Muhammad Emir Daniyal telah selamat dilahirkan pada 27.06.2012 jam 3.21ptg di Dewan Bersalin, Hospital Sultan Abdul Halim dengan berat sebanyak 2.97kg. Syukur Ya Allah aku panjatkan dan terima kasih x terhingga kerana mendengar doa aku dan husband.. ;)

Ini la si comel yang bakal menyerikan lagi hidup aku dan husband...Muhammad Emir Daniyal 1st day...=D

Kehadiran Emir membuat aku dan husband teruja dan bahagia sangat. So sebagai tanda bersyukur kepada Allah S.W.T aku dan husband dah plan Majlis Berendoi & Cukur Jambul untuk Emir..Memandangkan Emir lahir di Labour Room No.8...then masa admit wad pun dapat katil No.8.. aku rasa macam luck jer kan No.8 nie.. 

So aku decide nak buat majlis tue pada 08 Julai 2012 and guess what?? Memang lucky sangat la tarikh 08hb nie sebab It's Sunday!!.. so senang la x payah susah-susah nak apply cuti.. semua orang cuti hari tue kan..Aku jugak plan zanji sekali untuk Emir supaya bertambah berkat lagi.. semua urusan tue Mami Tah aku yang handle termasuklah catering.. .

Dari side aku of coz la nak belikan baju untuk majlis tue nanti.. so aku dan husband pergi la ke Queensbay Mall, Penang menuju terus ke Tingkat 2.. aku dah target awal2 dah masa kat umah nak cari baju Trudy & Teddy.. dah lama sangat berangan-angan nak pakaikan baju dari koleksi Trudy & Teddy nie untuk baby aku.. 

Kalau dulu masa tak ada baby just boleh belek-belek jer...aku suka sangat dengan design dia yang memang stylo tue..sebelum nie aku setakat window shopping jer la tapi sekarang tidak lagi..hehehe(gelak jahat) sebab sekarang dah boleh shopping untuk Emir..


Tapi hancur impian aku nak bagi Emir pakai baju nie..sebab baju yang aku beli nie besar gilaaaaa,.masa pergi beli memang la aku tak bawa Emir.. ye la kecik sangat kan dan masih dalam pantang lagi...frust tau..T__T

Hahh cer tengok baju nie tersangat la besar untuk Emir kan...sorry ye sayang tunggu Emir besar sikit mama bagi pakai ok sayang... ^__^

Okey la..Jom layan gambar2 semasa Majlis Emir.. Sederhana jer tapi apa yang penting adalah keberkatan...


Buaian Emir decoration by My Lovely Mami Tah..

Kumpulan Berzanji.. Mami Tah aku yang sebelah kanan dekat buaian tue..Thanks Mami!!!

Emir tengah standby nak kena botak dah..

Done!!

Ermmm nyenyak Emir tido...sebab kepala dah ringan kot...


Aku sekadar mencuba nasib mana tahu ada rezeki Emir boleh menang hadiah nie..=)

Prizes
Consolation Prize

5 x RM80 T&T Product Voucher = RM400
Most Creative Blog

1st Prize: RM800 Cash + T&T RM500 Product Voucher = RM1300

2nd Prize: RM500 Cash + T&T RM300 Product Voucher = RM800

3rd Prize: RM200 Cash + T&T RM300 Product Voucher = RM500
Total Prizes: RM 3,000

Kalau ada yang berminat boleh follow step nie:-
  • Upload your most Trudy & Teddy moment. You may here. You may upload more than one photo. 
  • Drag the Trudy & Teddy images on the right panel and insert them into your photo. 
  • When you're done editing, download the completed image and share it on your blog. 
  • Create a blog post "Precious Moments with Trudy & Teddy" and share with us your memorable baby moments with Trudy & Teddy. The most engaging and creative blog posts will be chosen as the winners. Do make sure to include the photo that you have edited with the Trudy & Teddy photo widget. 
  • Once you are done with the post, insert the permalink in the form here

Tarikh tutup contest pada 2 September 2012.. Good Luck!




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||