Muhammad Emir Daniyal 2m+

15:16


Sekejap jer Emir dah 2m+. Sekarang Emir dah pandai nak borak2 dengan aku n papa dia. Best melayan si kecik yang entah apa la yang dia nak story kat papa ngan mama dia nie..Tapi layankan jer. Aku suka sangat tengok dia senyum2 sambil dok borak2 cara dia la.. Yang paling kuat melayan Emir nie of coz la papa dia. Aku kadang2 tengah buat kerja kat dapur terkejut ingatkan Emir menjerit sebab dia sakit or jatuh ke ..rupanya tengah seronok terlebih dok borak ngan papa dia.. Tapi betul la anak nie menyerikan hidup orang yang dah kawin..lebih2 lagi orang macam aku yang dah 10 tahun baru merasa dapat baby nie.. Aku bersyukur Ya Allah..Semoga Emir membesar menjadi anak yang soleh dan membanggakan aku dan papanya..^__^

Sayang Emir kuat-kuat...






You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||