Pemenang Raya Bersama Radiusite (40 orang terpilih)

14:03


Kalau sebut tudung Radiusite mesti semua orang dah tahu betul tak???..Pemilik tudung Radiusite adalah si kecik molek Ika tue.. aku suka semua koleksi tudung dia sebab memang tersangat gojes.. Dulu aku suka pakai tudung Ariani sampai aku dapat kad platinum la.-*cuba bayang berapa banyak dah aku spent untuk dapat kad tue kan*- but now bila dah tau pasal Radiusite nie lagi gojes + harga dia pun sangat berpatutan + kualiti terbaik + (*berapa banyak mau + la...) so aku pun dah jadi pelanggan setia dia.. Bayangkan bila akan ada update untuk tudung baru daripada Radiusite mesti aku dah get ready depan pc sebab aku suka nak berebut-rebut dengan semua orang yang nak beli tudung nie.. nak tahu kenapa sampai macam tue sekali, sebab once tudung dia dah update kat website dalam masa setengah jam saja dah boleh 'OUT STOCK' /SOLD OUT ! So kalau lambat grab..gigit jari la tengok tudung yang gojes tue kita dapat kita nak melaram..

Setelah hampir aku pun tak ingat dah berapa lama aku dah jadi pelanggan setia dia, buat pertama kalinya Radiusite buat contest untuk pelanggan dia menggayakan mana2 koleksi tudung dia sempena Hari Raya Aidilfitri tahun nie.. so aku pun cuba la nasib.. sebenarnya join sebab suka2 ja.. tarikh tutup penyertaan 2 September 2012.. Masa dah sampai dateline tue total penyertaan dia 999 keping picture okeyy.. fuh banyak gila kan..diri aku yang kerdil nie memang la tak berani nak letak harapan yang tinggi... setinggi gunung kinabalu tue..bagi aku just for fun jer nak menempek juga sekeping buat kenang-kenangan.. ^__^

Tapi tue la orang kata rezeki kita nie akan datang tanpa kita sedar. Sungguh aku tak sangka bila tengok senarai pemenang yang berjaya dalam contest tue salah seorang daripada mereka adalah aku..rasa macam tak percaya sebab ramai sangat yang send picture cun-melucun, tapi dah nak jadi rezeki aku, aku bersyukur,, Thanks yer Radiusite

So Semua yang bertuah dapat Voucher RM50 daripada Radiusite - aku tunggu update tudung tihany double layer - Tak sabar nak beli guna voucher nie...^__^

Jom tengok semua pemenang yang bertuah kat sini - Facebook Radiusite



Nie la picture yang terpilih tue.. biasa jer pun,, tapi dah rezeki aku kan,, ^__^








You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||