SAMSUNG Galaxy Note 10.1

15:50


Meh sini nak story sikit pasal new tablet from Samsung
Its's SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1
Baru jer launching kat Malaysia pada 05 September 2012 dengan sokongan S-Pen dan dengan ciri-ciri yang lebih mudah dan pantas. Harga yang ditawarkan untuk tablet nie adalah RM2199.. Tapi kenapa yer harganya lebih murah daripada Samsung Galaxy Note 5.5 aku.. Masa launching Samsung Galaxy Note 5.5 tue harga yang ditawarkan RM2239.. Ermmm xkisah la masa tue x fikir dah sebab hati sudah suka aku grab jer la @_@.. Aku rasa SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1! nie mesti lagi best..ye la dengan skrin 10.1 tue of coz la puas tengok kan...


Jom tengok sikit apa yang best and why kita patut berkira2 untuk korek tabung untuk mendapatkan SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 nie.. Pasti berbaloi2.. ^__^




Nak tahu lebih lanjut tentang SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 nie boleh la tengok link kat bawah nie.. Pasti hati terpikat macam aku yang dah termimpi2 nak jugak beli satu lagi gajet muahhaaa..* pssttt...nak minta hadiah anniversary yg ke-10 la kat My Sayang! * wink..wink.. 



You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||