Rindu Seorang Sahabat

15:14


Petang2 nie aku tiba2 pulak teringat kat sahabat aku yang aku dah kenal selama 18 tahun. Aku kenal dia sejak aku Standard 5 lagi.. Siapa lagi kalau bukan Belinda Binti Zulkifli. Bell nie kacukan Malay- Chinese - so harus la dia cantik kan..Sejak aku kenal dia sampai la sekarang walaupun dia dah ada 3 orang anak body tetap maintain jer.. aku nie jer yang x boleh naik maintain.. huhuhu.-kuturunan sama kot- Sebenarnya banyak kisah suka-duka aku dengan dia yang tak mungkin boleh padam dalam ingatan smpai bila2. Dia la sahabat aku susah dan senang. Kerana dia juga aku kenal apa erti hidup dan semua pengalaman yang aku dah lalui tue buat aku menjadi semakin matang dan kerana dia juga aku sekarang ini! -atas satu nasihat dia yang sangat berguna dan buat aku terbuka hati - tapi apa nasihat yang dia bagi sampai aku touching gila sangat tue biarlah menjadi rahsia kami berdua ^__^. Thanks yer Bell! "Sayang ang ketat2!"



Tapi kami sekarang memang dah jarang sangat nak jumpa sejak aku dah jual rumah lama aku kat Bandar Seri Astana tue ..rumah dia dengan rumah aku dekat jer.. -jalan kaki pun boleh sampai.. rasanya last kami jumpa pun malam Hari Raya Puasa - tue pun kejap jer.. tapi xpe la walaupun kami jarang berjumpa tapi dia tetap dalam ingatan aku.. aku pasti bila dapat jumpa nanti mesti banyak story yang akan kami share together-gather.. 
Miss u Bell.. ^__^








You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||