Dapat Duit Dengan Says.com?

11:21




Mungkin ramai yang sudah tahu pasal Says.com nie.. aku jer yang baru tahu..huhuhu...tak kisah la lambat, asal tahu jugak akhirnya... Peluang nak tambah pendapatan nie kena grab jer xkira masa kan. Tapi betul ke Says.com boleh bagi kita duit? Aku pun cuba la lembutkan jejari aku nie register kat website dia. Masa tengah register terbaca yang nie :- 

+ GROW SAYS WITH US! Get RM5 for every friend who joins SAYS through your invite link:

Wow!! biar betul kan.. cuba kira sendiri kalu kita dapat invite 10 orang untuk join Says.com nie..senang2 jer kita dapat RM50 kan. And ikut syaratnya Says.com akan bayar kepada kita when in our account dah ada min RM50.. Selain tue kita jugak dibayar dengan setiap share yang kita buat bila orang view link yang kita share tue.. suka kan.. so cepat2 la ajak kawan-kawan register kat Says.com nie and start your earning now.. =) Register dia FREE!

Cara-cara nak register:-

1. Klik sini Says.com




2. Then akan keluar macam kat bawah nie klik Sign-Up



3. Isikan semua ruang kosong tue...



4. Lepas selesai isi kita akan dapat 1 link yang akan dihantar ke email address yang kita register. Then kena masuk ke akaun email kita tue untuk verified link Says.com nie.. After dah klik maknanya account Says.com kita dah pun aktif dan boleh la kita start earning the money.. Selamat klik2.. ^__^


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||