Review Jalan-Jalan Cari Makan~Luncheon at D'Dapur Penang

15:19


Last minute punya plan dengan kengkawan ofis terjah D'Dapur Express sebab teringin sangat nak makan Nasi Goreng Seri Selasih dia yang marvelous.. memang sedap sebab ada sate.. hahaha..tapi serius sedap masakan dia.. decoration pun ala-ala kat kampung jer..tengok basikal tua belakang aku tue.. cantik okeyy interior design restoran nie..

 Menu aku nie Nasi Goreng Sri Selasih + Ice Milo = RM13.70


 Kawan aku akak pink nie menu dia sama dengan aku tapi airnya Jus Apple = RM13.90
+ Ayam Pandan Berbungkus RM12.80 (small/ 5 ketul ayam)

 Marvelous!! especially sate tue.. walaupun kerempeng tapi sedap ooo...


Nie menu kawan aku yang purple tue Nasi Kari Ikan + Lemon Jus = RM15.90


Interior Decorations D'Dapur Express

tapi aku agak musykil la..why restoran nie kurang dapat sambutan..makanan dia sedap la..masakan orang melayu lagi.. maybe harga dia kot quite expensive for makan tengah hari jer.. ermmm xkisah la kan tepuk poket tengok duit ye..^__^

*Mood - Boring hari2 nasi kandaq jer kat Penang nie*

Restoran nie dibuka setiap hari:-
Lunch : 12.00tgh - 3.00 ptg
High Tea : 3.00 ptg - 6.00 ptg 
Dinner : 6.00 ptg - 10.00 mlm 

Lokasi restoran nie:-

No.7, Lebuh Union
10200 Georgetown, Penang
Tel :- 04-262 9323 / 013-489 9544 (Manager : Encik Mohd Nasir)
Email : - Ddapor@gmail.com




















You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||