Trip to Singapore- River Cruise - Merlion Park - Wonder Full-Light & Water Spectacular

15:31


Tepat jam 8.00 mlm kami semua dah ready depan lobby hotel.  Malam nie we all nak naik River Cruise! and also nak menikmati angin malam kat Singapore City  sambil tengok apa yang menariknya kat sini.

Kami stay kat hotel bajet jer..- Hotel 188- Hotel nie bagi aku ok la sebab bilik dia bersih walaupun sangat kecil..tp yang aku x puas hati adalah lokasi hotel tue.. dah macam lorong2 ayam.. sangat x sesuai untuk family yang ada anak kecil n also anak dara .. tapi kalau x ada pilihan lain lagi sebab bajet terhad and memang terpaksa nak kena stay jugak kat hotel nie nak buat camne kan.. tp please be carefull la..^__^ 

  tengah que nak naik River Cruise

sempat lagi kalau nak posing



Aku n My Sayang


My Sayang n Dik mal 

Aku n Mama

Aku, My Sayang and Irfan kat Merlion Park

 Marina Bay nie kalau betul2 live memang sangat cantik.. tapi biasa la kualiti kamera tak elok sebab kamare biasa jer..


kat sini pun sangat cantik!!



Pemandangan yang sangat cantik dengan cahaya lampu yang kaler-maler.. sorry kualiti gambar x betul2 boleh show-off yang tempat dia memang sangat2 cantik!!


Nurul-aku-irfan-dila-dik mal @ Merlion Park

merenung masa depan..:))


kota singa yang penuh bercahaya

Bangunan pancakar langit yang tersergam indah..

Mama aku nie susah betul nak senyum..hahaha

Marina Bay  dari pandangan jauh.. sangat cantik.. kalau nak tahu harga bilik semalam kat sana pun sangat cantik.. hahaha

Waktu nie dah hampir jam 11.00 mlm..tapi Kota Singa masih diterangi oleh cahaya lampu yang berwarna-warni.. 

Asal nampak ada patung Singa jer mesti nk bergambar..


Tembakan bunga api jam 12.00tgh malam.. Meriah!!!!

 Actually malam aku kat sini ada konsert.. Best!!!


Bertolak ke balik ke hotel jam 1.00pg..Oh yaaa...sempat lagi isi perut makan nasi beriyani dekat restoran yang berdekatan dengan hotel.. sedap sangat nasi beriyani dia.. sampai Singapore wajib try tau Nasi Beriyani.. sebab memang marvelous!

Esok adalah masa yang dinanti2.. Universal Studios!!! Yeayy!!! 






You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||