Invitation to Samsung Appstar 2012 Finale event

16:19


Adoii lama betul tak update blog aku nie.. asyik bz jer memanjang.. aku nie kalau bos ada memang xmenang tangan la.. kejap2 panggil Pn. Farah..kejap2 Pn. Farah..tapi hari nie bos aku cuti...Yeayyyy!!!! So dapat la aku bekerja and berinternet dengan tenang sikit,..muahahaha.. and yang lagi bestnya sempat la aku nk update blog aku nie,,.kat rumah sibuk melayan si Emir.. Laaaaaaa melalut dah aku nie..lain yg nak bagi tau lain pulak jadinya...

Actually aku nak citer yang after lunch tadi aku check email aku then aku betul2 terkejut bila aku baca yang aku dapat invitation daripada pihak Nuffnang ke Samsung Appstar 2012 Finale event.. ye la mahunya tak terkejut - aku nie baru jer start berblogging.. Entry pun xbanyak lagi..so bila dapat invitation nie aku rasa semakin bersemangat lagi la nak berblogging..Thank you Nuffnang sudi jemput aku yang kerdil nie...tapi unfortunately aku memang x dapat join..-walaupun hati nie nak sangat join event nie- ermmm nak buat camne tak dak rezeki aku..tapi harap2 lepas nie ada lagi invitation untuk aku daripada pihak Nuffnang ^__^

Kepada blogger yang dapat join share2 la storynya nanti yer.. mesti best kan...jelosss aku!!



Good day Samsung Angel,

We hope this email finds you well! :) We've got a last minute invitation from Samsung Malaysia for the Appstar 2012 Finale event. Details of the event are as follow:

Date : 29 November 2012 (Thursday)
Time: 6.30pm onwards
Venue: The Bee @ Publika, Solaris Dutamas
*dinner will be provided
Have you ever wanted to be an App developer? If you have, come check out Samsung's Appstar Finale where 12 universities come together to showcase their self-developed App!

If you are interested to attend and cover the event, kindly fill in your details here by 4.00pm, 28 November 2012 (Wednesday). Sorry, we know it's really last minute! Take note that this is a SINGLE INVITE only.

Cheers!

Darren Low
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||