Susu Enfalac A+ For Emir Murah!!!!

10:43


Yeayyy..... aku dapat tempat baru yang boleh beli Susu Enfalac A+ dengan harga yg sangat2 murah.. Alhamdulillah rezeki anak aku Emir untuk terus minum susu yang terbaik nie...tahu tak stok susu Emir dok minum skrg nie 1 kotak boleh tahan 5 hari jer.. cobaaa hampa bayangkan stok untuk sebulan berapa kotak and fulus yang aku kena belanjakan untuk susu jer..itu belum lagi termasuk lagi barang2 lain...huhuhu...

So aku borong 1 carton terus... ^___^
Meh sini tgk perbandingan harganya yer...


before this...

7 kotak x 650 gm x  RM64.20 
= RM449.40
(Total gm yg aku dpt
 = 4550gm)

Now!!...

1 ctn (24 kotak) x 200gm x RM15.00 
= RM360.00
(Total gm yg aku dapat 
= 4800gm)







Jumlah Penjimatan :- 
RM89.40 + extra 250gm



Syukur Alhamdulillah...serius murah kan..duit extra tue boleh la beli barang lain pulak.. ^__^






You Might Also Like

20 comments

  1. beli ktne yg dpt murah tu?

    BalasPadam
  2. mane dpt stok ni ye? murah sgt2..bleh bg contct number x?

    BalasPadam
  3. wah..murahnye.mane dpt stok ni? bleh bg contct number x?

    BalasPadam
  4. Hi..Saya beli dekat sg.petani melalui kawan saya.. dia keja kt tempat tue.... tapi stok dia mmg limited..every month bila stok smpai dia akan inform saya then bg tahu brp ctn nak beli..nape berminat nak borong jugak ke? kalau area sg.petani jugak senang la nk deal..=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy nk bli borong jgak ler..klau ad stok nk 2ctn pn lg bgus..bleh xdpt dlm hjung mggu ni?

      Padam
  5. sy nk bli borong gak la lau murah mcm tu..klau dpt 2ctn pn ok..sy boleh pg ambk kt sp..awk bleh tlong order utk sy 2ctn x? klau dpt hujung mggu ni pn ok gak..ni nama nk contct number sy..hernina 0132622588.tq

    BalasPadam
  6. Ok Insya-Allah..kwn sya bary bagi tahu stok susu akan masuk minggu depan..nanti kalau dah smpai sya inform ok..=)

    BalasPadam
  7. sy pun nk la..bole x bg cntct no kwn tu..

    BalasPadam
  8. salam dear,susu enfalac dh ad stok blum?

    BalasPadam
  9. ASSALAMU'ALAIKUM..NAK KONGSI KEPADA SEMUA.

    ENFALAC A+/ ENFAGROW 2013
    Harga Susu 2 baby termurah di pasaran. Dapatkan stok sementara masih ada.


    Enfalac A+ (Step 1)
    = RM 59.90/box @ 600g

    Enfagrow A+ (Step 3)
    = RM 38.90/box @ 600g

    *produk di import dari Thailand. Namun telah disahkan kandungan sama dengan Malaysia. Pembungkusan sahaja yang berbeza.
    Kandungan enfalac A+:
    1. tidak tercemar
    2. Enfalac Halal – telah disemak dengan JAKIM
    3. Susu yang diluluskan Kementerian Kesihatan – telah disemak dengan KKM

    Diguna sendiri oleh anak saya

    Hubungi Najib: 012-5141881
    Emel : susumurahimport@gmail.com
    COD : seluruh perlis /kodiang/ jitra
    FACEBOOK : susu murah ( gambar enfalac A+ )
    1. Stok susu yg di bekalkan adalah dijual secara pukal iaitu minimum 3 kotak / 6 kotak utk setiap pembelian.

    2. Sebaiknya order 1 atau 2 minggu awal untuk mengelakkan sebarang masalah

    BalasPadam
  10. hi, masih ade ke stok 1carton?

    BalasPadam
  11. hi, saya pun interested, boleh bagi contact number x? saya keje kat kangar. nak 2 carton?

    BalasPadam
  12. Salam semua... ramai sangat yang tanya pasal stok enfalac A+ yang saya beli dengan harga murah nie.. Di sini saya nak minta maaf sangat2 sebab tak boleh nak tolong supply stok kepada semua..Saya cuma boleh beli 1 ctn jer sebulan bagi stok susu tue..means cuma cukup utk stok Emir sahaja..sebab stok susu nie sangat limited..walaupun niat kat hati memang nak tolong anda semua dapat susu nie jugak tapi apa kan daya saya tak dapat nak penuhi permintaan anda semua..Anyway terima kasih kerana sudi menjengah ke blog saya yg tak seberapa nie.. harap anda semua tak jemu singgah kat sini lagi.. Thanks again...

    BalasPadam
  13. terima kasih mrs secretary's secret benarkan post saya yang lalu.ramai jgk yang contact saya tanya pasal susu ctn ni.di sini saya nk share:
    saya cuma ada enfalac A+ (300g) sahaja dengan harga RM25.packaging 200g saya tidak ada.kalau berminat leh contact saya.0125141881.
    *keutamaan hanya untuk tujuan penyusuan.

    BalasPadam
  14. Okey no problem susu murah.. saya harap dapat membantu sesiapa yg singgah blog ni boleh dapat susu yang terbaik untuk anak mereka.. Saya tak dapat nak supply stok susu enfalac harga murah tue untuk semua sebab saya boleh dapat stok untuk stok baby saya saja..so if ada saya berminat boleh la deal dengan awak..thank again..

    BalasPadam
  15. Tanpa NamaJulai 18, 2013

    en najib?
    1.harga enfagrow a+ yang rm 38.9O XTERMASUK CAS APA LAGI KEW??
    2.kalo enfagrow a+ 1.3KG, 1.8KG & 2.4 KG BAPEW HARGANYA?
    3.KOS PENGHANTARAN BAPEW PULAK?

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum.....nak oder enfagrow A+ pada harga Yang BERPATUTAN ....produk dari Thailand, produk mmg sama dgn enfa dr M’sia..more info email reazaraiza@yahoo.com

    MALAYSIA:
    enfagrow A+ 600g = RM 41.90
    enfagrow A+ twin pack = RM 81.90

    BANDINGKAN DGN

    THAILAND
    enfagrow A+ 2.4 kg (600g x 4pack) = RM 147.90.

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum.....nak oder enfagrow A+ pada harga Yang BERPATUTAN ....produk dari Thailand, produk mmg sama dgn enfa dr M’sia..more info email reazaraiza@yahoo.com

    MALAYSIA:
    enfagrow A+ 600g = RM 41.90
    enfagrow A+ twin pack = RM 81.90

    BANDINGKAN DGN

    THAILAND
    enfagrow A+ 2.4 kg (600g x 4pack) = RM 147.90.

    BalasPadam
  18. boleh cuba kedai ubat dekat sri Gombak..agak murah jugak

    BalasPadam
  19. salam...saya ada jual susu enfagrow step 3 perisa ori 1.3kg dgn harga murah...whatsapp 0172794115 cod ampang

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||