i Love JOHNSON'S® baby - Baby Sweet Dream Contest 2013

13:24


Helooo! Tahun 2013 nie aku nak join contest baby untuk Emir la..saja untuk suka² jer..Mana tahu ada rezeki untuk Emir tahun nie kan..muahahhaha...

Kalau tahun lepas aku dah menang voucher RM50 daripada Radiusite untuk Contest Raya Bersama Radiusite.. Tahun nie pulak aku nak cuba join iLoveJohnsonsbaby - Baby Sweet Dreams Contest.. Hadiah dia lumayan beb..up to RM25,000!



Caranya senang saja.. follow this steps:-



Aku pertaruhkan 2 keping gambar Emir yang sedang nyenyak tido selepas menggunakan set JOHNSON'S BABY BEDTIME.. Semoga ada la rezeki Emir untuk menang contest nie..Meh layan picture 'Sleeping Prince' Muhammad Emir Daniyal!






Dengan caption yg aku karang panjang berjela tue aku harap mendapat tempat di hati juri...hehehe
Wish me luck okeyyy....Thanks!...=)

updated:-

 Nak submit 1 picture lagi... lagi tak tutup contest tue lagi tue la dok meroyan...hahaha


Emir sampai terlentok dalam car seat dia.. Ermm apa la caption mimpi Emir yang sesuai utk picture nie yer.. ?????


nie pun sama  jugak.. yg nie aku rasa Emir tengah mimpi makan la...lalalala


You Might Also Like

1 comments

  1. April 2013. Hadiah istimewa menanti...Jom Join Baby contest @ "S&M Little Footwear "

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||