♥ BALI 2013 ♥ Day 3 ~ Luncheon @ Pizza Hut

16:08


Hari ke-3 kami di Bali.. Memandangkan tour kami ke Uluwatu start jam 4.00ptg...so masih banyak masa lagi boleh dihabiskan di dalam bilik hotel...selepas solat subuh memang aku sambung membuta balik sampai la tengah hari.. bangun pun sebab perut terasa lapar..dah tengah hari tak kan nak makan makanan segera la yerr dokkkk...so cepat² mandi terus turun cari tempat nak makan.. 

Area Tune Hotel nie tak payah risau banyak restoran fast food.. kami berdua prefer nak makan Pizza Hut jer... Ehhh boleh kurus la dok Bali nie.. boleh dikatakan aku kurang makan sejak sampai sini...asyik berjalan jer... kalau sebulan kat sini boleh dapat balik kot figure anak dara aku...hahaha

  

Masa kami sampai sini orang tak ramai pun.. so boleh la makan dengan tenang.. mula² tue plan nak duduk kat luar.. tapi cuaca panas terik sangat..so kami prefer dok kat dalam jer la...rasa aircond sikit.. dah la jauh jugak berjalan dari hotel ke restoran nie...

Restoran Pizza Hut nie terletak kat sebelah Hard Rock Hotel jer.. dan yang pasti Halal tau..aku tengok ada logo halal dekat pintu masuk dia.. So sila la makan tanpa rasa was² yer... So far restoran fast food kat area Kuta nie semua halal...Alhamdulillah..senang hati nak makan kan...

Lemon juice for Him....

Ice Chocolate for Her....Sedap sangat!!!!!



Kami order Tuna Bread, Personal Pizza * tak ingat dah flavour apa....and lasagna.. sumpah sedap.. taste dia lain  drp pizza kita.. sedap jugak.. Lasagna kita seafood kan..tapi depa beef kot tak salah aku..taste not bad la..tapi aku lagi suka lasagna seafood kita.. 


Yang paling aku tak boleh lupa makan kat restoran Pizza Hut nie adalah service yang depa bagi.. mengalahkan hotel 5* okeyyy.. Hotel 5* pun tak pernah bagi layanan sampai macam tue.. Serius aku respect dengan cara depa... Kalau kat tempat kita waiter/waitress nie nak senyum pun tak nak...macam ada ketoii intan dalam mulut.. jauh panggang la nak layan kita macam VIP.. 


Tapi kat sini depa betul² bagi 1st class punya service.. bermula dengan ambik order..sampai la hantar order..sampai la kita nak keluar restoran depa betul buat kita nie rasa dihargai.. sampai aku ingat la nama waitress nie.. Asi nama dia..lemah lembut jer orangnya.. sentiasa cakap ayat yang sama "Asi sedia membantu" hahaha... sungguh terharu okey.. 


So far harga makanan kat Pizza Hut nie tak jauh beza pun dengan harga Pizza Hut kat Malaysia.. Harga kami dua makan untuk tengah hari tue tak habis pun RM50.. okey la kan... janji perut kenyang...Habis makan kami meronda sekitar area Kuta sementara menanti jam 4.00ptg..


Sesi membuang masa dengan aktiviti berposing...






*Entry nie bersambung lagi..stay tuned! ;p
Happy Reading & Thank You.. 








You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||