Baby Love Contest 2013

08:25



Baby Contest datang lagiiiiiii..
kali nie anjuran BabyLove pulak na...;))

Sebelum tue aku nak story sikit macam mana aku boleh terjebak dengan diaper brand BabyLove nie..For your information BabyLove & PetPet nie adalah daripada manufacturer yang sama yer..Makanya jangan la ragu² lagi dengan kualitinya okeyyy...memang dijamin bagus...


Aku boleh terjatuh cinta dengan diaper BabyLove nie dua bulan yang lepas..Masa tue Emir 6m+.. Emir dah tak muat lagi pakai PetPet saiz M dan bila aku beli yang saiz L pulak terlalu besar untuk dia..Emir sebenarnya terlebih muscle tang paha dia tue.. dah macam drumstik KFC dah..pening jugak aku dok fikir nak tukar brand apa yang sesuai untuk Emir..padahal berat dia masa tue baru 8kg..sepatutnya saiz M muat lagi untuk dia...tapi dah tang paha drumstik tue buat Emir dah tak boleh nak pakai PetPet saiz M ..sobs.

Dalam pada masa aku dok buntu tak tahu nak tukar diaper apa untuk Emir..masa tue la BabyLove nie buat promosi.. depa offer aku 1 pek percubaan BabyLove Night Tape x24pcs tapi dengan syarat aku kena tukarkan sekeping diaper brand yang Emir pakai pada masa tue...ehh okeyyy sesangat la wehhhhh...tukar sekeping dapat sebungkus! heheheh...untuk brand BabyLove nie Emir boleh pulak pakai saiz M..maybe saiz M dia lebih besar or senang cakap jauh lebih bagus daripada PetPet.. Sorry yer PetPet..adik kamu BabyLove jauh lebih berkualiti daripada kamu..hehehe.. Diaper BabyLove nie jugak susah nak bocor..pernah aku tak tukarkan lampin Emir lebih 4jam..still tak bocor tau..hehehe


Sekarang memang aku maintain pakai brand BabyLove nie jer...aku tersangat berpuas hati dengan kualitinya..design dia pun cantekkk..tapi tang harga tue ler mahal sikit...tapi aku pejam mata jer la demi keselesaan Emir...

So memandangkan aku dah jadi pengguna setia diaper BabyLove nie haruslah aku join contest depa anjurkan... Mana tahu ada rezeki untuk Emir.. tak salah mencuba kan..Jom ramai² kita join contest nie...Contest ends on 31/03/2013..


Caranya mudah saja...baca kat atas na.. 







Okey nie semua antara koleksi picture Emir yang sedang tido untuk dipertaruhkan pada contest nie.. tak tau nak pilih yang mana...semua sekali boleh??? ;p
*syaratnya picture yang kita submit mesti baby kita tengah tido okeyyy..


~ Sharing is Caring ~


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||