Birthday Party ~ Mayesa Yahya 1 year

08:09



Hari Ahad baru nie my best friend - Nadia buat party untuk celebrate birthday baby girl dia ~ Mayesa ~ yang cukup umur setahun...So kiranya nie adalah majlis Mayesa  yang pertama la... kejap jer kan.. Mayesa lahir pada 03.03.2012...awal 3 bulan dari Emir.. kiranya anak kami sebaya la..nanti boleh la jadik best friend jugak macam aku & nadia...hehehe

Nadia mintak tolong aku untuk jadi juru photog untuk majlis tue nanti.. hahaha.. aku bukan profesional pun..tapi kawan punya pasal aku try la buat yang terbaik..tapi dengan syarat kalau picture² tue nanti tak elok sila jangan salahkan aku..hehehe
Meh layan hasil tangkapan aku yang tak berapa nak berhasil tue...;p

So sweet 'Candy Buffet"
Sesi memotong kek Mayesa.. Nadia kata kek nie dipilih sendiri oleh Mayesa.. hehehe.. mesti Mayesa suka tengok citer Spongebob kan...

Happy Birthday Icha!

Cepat la Mayesa tiup lilin tue.. Aunty Farah dah tak sabar nak makan kek pilihan Mayesa nie... nyumm...nyummm...mesti sedap kan...

Ehh copss! nie birthday sapa nie??? Why mummy Mayesa pulak yang kena tiup lilin nie.. hehehe.. 

Hadiah apa la yang ayah bagi kat Mayesa agaknya kan ?? Mesti special!

Wish plate for birthday girl.. cer teka yang mana satu wish yang Aunty Farah punya..;p


Antara juadah yang disajikan.. Bihun Singapore tue sumpah sedap!

MakSu Mayesa & the gengs.. ;p


Antara tetamu yang hadir memeriahkan sambutan hari lahir Mayesa..

Mama Mayesa yang still maintain! 
Badan macam tue jugak..jeloss aku...;p

Emir dipaksa oleh papa dia pakai mask tue.. tapi sorry la jangan harap dia nak.. yang Emir tahu semua benda nak masuk ke molotttt jer...

Happy Birthday Mayesa.. Aunty Farah doakan Semoga panjang umur.. Dimurahkan rezeki Ayah & Mama Mayesa supaya banyak duit boleh beli Mayesa macam² dan  membesar menjadi anak yang solehah dan baik budi pekerti.. Jangan jadik anak yang cengngeng.. yer..Nanti susah la Emir kat sekolah nak kena jadi bodyguard Mayesa...hehehe! Love Mayesa
 From Uncle Eddy, Aunty Farah & Emir



~ Thank You & Happy Reading ~

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||