~ Flashback 10 Tahun Yang Lepas ~ Kau & Aku ~

00:18



Tertiba malam nie aku terflashback balik kenangan 10 tahun yang lepas...kenangan detik² indah antara aku dengan My Sayang.. Masa tue kami dua memang hantu karaoke..habis kerja jer terus ke pusat karaoke.. melalak sampai ke pagi.. Orang kata masa tue darah muda la sangat..mana nak hingatt apa dah...kira nak berkepit jer memanjang..jiwa masa tue pun jiwang karat ler...ibarat makan tak lalu mandi tak basah....I lap you..you lap I..Masa dok bercinta tue lagu Ratuku nie adalah antara lagu favorite laki aku selalu nyanyi untuk aku...Setiap kali kami pergi karokk memang dia tak miss la lagu nie untuk santapan telinga aku..hahaha..Adoiiii sila jangan muntah baca ayat jiwang karat daripada aku malam nie... ada sedikit terlebih feel malam nie..semua nie gara² aku baru lepas dengar lagu Ratuku versi baru laaa..terus tangkap leleh beb...memori zaman bercinta pun menerjahkan kembali dan memekar di segenap ruang fikiran aku.. bahagia sangat masa tue.. Love u so much Sayang...

Meh tangkap leleh sama² dengan aku malam yang syahdu nie..hahaha..berkarat beb!




Bisikan yang pertama
Membawa erti untuk selamanya
Aku bagai tak percaya
Apa yang telah pun kurasa
Engkau bagaikan ohhh... permataku
Engkau pun jua ratuku
Engkaulah segalanya 
Engkau hanyalah untuk diriku
Aku hanya untukmu
Itulah janjiku padamu
Kita bagaikan ombak dan pantai
Tidakkan terpisah lagi
Walaupun pasangnya
Walaupun surutnya laut
Ratapan naluri

Memanggilkan namamu
Kerana pertemuan ini

Akanku abadikan
Segala memori
Kulewati waktu itu
Didalam pelukanku
Gugurnya pemisah
Di antara kita terbinanya
Satu mercu tanda
Cinta yang setia
Meredahi masa meniti usia
Hingga keakhirnya
Kuabadi cinta dihati ini


---------------------------------------------------------------------------------

Copss! jangan ingat laki aku yer boleh dedikasi lagu untuk aku..Aku pun tak lepaskan peluang jugak dulu.. lagu yang selalu aku nyanyi dengan penuh perasan perasaan dan penghayatan yang sangat mendalam adalah lagu Aku Tak Biasa-Alda...hehehe.. romantik dak aku nie..puiiih...hahahaha.. 




Mungkin diriku harus begini
Selamanya... darimu
Atau ku harus mengakhiri cinta ini
Kepadamu...
Kini cintaku telah kaubagi
Tak sanggup kuhadapi semua ini
Aku tak biasa
Bila tiada kau disisiku
Aku tak biasa
Bila ku tak mendengar suaramu
Aku tak biasa
Bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa
Bila kutidur tanpa belaianmu
Aku tak biasa
Aku tak biasa
Kucoba untuk terus berpaling dari hatimu
Namun tak bisa
Bayangan itu terus mengganggu dalam tidurku
Kumenangis...
Kini cintaku telah kau bagi
Tak sanggup kuhadapi semua ini 




========================================

Thank You & Happy Reading
Do Like & Comment ya! ;D 






You Might Also Like

1 comments

  1. sejak berhenti kerja ni dah lama akak tak karoke sebab takde geng.. dulu tiap-tiap hujung tahun je mesti pergi dengan officemate ke red box.. sebulan sekali pergi karoke kat alamanda.. semua tu tinggal kenangan je, rindu nak karoke..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||