Jalan-Jalan Cari Makan ~ Food Court 1st Avenue Penang ~

15:51


Lunch time tadi aku keluar dengan member ofis aku Ana..kami ke 1st Avenue Mall...Plan nak beli kasut tapi tak ada pulak yang berkenan kat hati aku.. So terus ke Food Court untuk mencekik..hehehe

Nie menu aku.. koewteow goreng dan air fresh oren... Fresh oren  aku nie special sikit sebab aku request 2 biji oren... sekali hambikk ko segelas RM4.50.. tapi puas hati la...sedap!

Nie menu kawan aku Ana.. Mee Goreng..pun sedap jugak..rasa dia macam sizling tapi versi gorengan.. 
RM6.90 sepinggan

Hai kenalkan nie la Ana.. orang yang aku paling rapat sekali kat ofis.. ;p

Tuan tanah yang semakin hari semakin subur mengembang...:((



Nie jer la barang yang sempat aku beli tadi.. Eyeliner Pen from Elianto...produk from elianto nie 1st time aku nak cuba..Harga RM33 jer.. yang deodorant  pulak from The Body Shop memang aku selalu guna.. sangat bagus untuk yang kulit sensatif macam aku..Harga RM29.90 sebotol..

~ Happy Reading & Thank You ~




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||