Kursus Setiausaha 2013

11:25


Sekarang dah pertengahan bulan 3 tapi satu kursus pun aku tak dak lagi...macam mana nak cukupkan kouta 7 hari berkursus nie.. Kalau tahun lepas time² nie paling kurang pun aku dah ada 2 hari kursus..tapi tahun nie macam slow skit.. Aku ada apply kursus kat INTAN tapi bila check status permohonan memanjang dalam proses jer.. ermmm...

Meh nak share ngan hampa yang seangkatan dengan aku yang tak cukup kursus nie.. Jom kita apply sama².. Nanti boleh kenal².. ;)) Nie antara kursus² setiausaha yang aku sempat google.. 






Macamne cukup tak yang aku share nie??? hehehe...Dalam banyak² kursus yang aku google tue kursus yang berjaya membuka pintu hati aku nak join adalah Seminar anjuran USM bersama Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah tue...Sebab apa???? sebab harga ler.. Harga just RM390 tapi penceramah jemputan dia terbaik! Aku memang minat gilerrr kat dia.. Confirm best nanti...

Tapi kannnn *buat muka sebekkkk sikit....Kalau la semua kursus kat atas tue bos bagi green light kat aku untuk attend..Alangkah bahagianya aku... confirm super duper best! tapi just veraaangaaannn bolehhh lerrr.....kang jelossss pulak kengkawan aku kat ofis nie..hehehe..tahun lepas pun aku pergi kursus camni ada jugak suara² sumbang dok bunyi... PHD betul! 

Tempat hampa macam mana senang dak dapat kursus??? Meh share ngan aku sat.....

~ Sharing is Caring ~



You Might Also Like

2 comments

  1. saya pergi seminar sendiri2 ja..semalam pergi seminar insuran bersama solomon hicks from usa..pergi kursus dr azizan yg sehari tu..

    BalasPadam
  2. Ya ka.. kenapa jabatan tak dak peruntukan ke? @sarah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||