“BEN ASHAARI dan WEECLICKS “

15:37


Aku tengok ramai blogger² famous dok join segmen Ben Ashaari nie.. teringin jugak nak mencuba nasib walaupun  masih bertatih lagi nie..mana tahu ada rezeki aku kan.. Selain tue aku jugak nak tambah kenalan dengan blogger² yang lain..

~ Cara nak join segmen nie mudah jer ~ 

  • Letakkan header blog BENASHAARI.COM dan 
    letakkan tajuk “BEN ASHAARI dan WEECLICKS “ ..



BEN ASHAARI

  • Jawab soalan berikut dan kemudian paste url anda di ruang komen beliau...mudah saja kan..Good Luck semua:- 

Soalan ~
KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Okey nie pulak jawapan aku:-

Menjana pendapatan melalui internet nie lebih mudah dan cepat untuk meraih keuntungan tanpa perlu mengeluarkan modal yang besar. Ini adalah kerana sekarang ramai orang lebih selesa berurusan dengan hanya duduk di depan pc tanpa perlu bersusah payah ke sesuatu tempat untuk membeli barangan atau membuat  urusan perbankan..lebih tepat lagi sekarang adalah zaman teknologi di hujung jari..Hanya dengan 1 klik sahaja apa yang kita mahukan pasti dapat diakses serta dapat kita miliki dengan lebih mudah dan pantas. Dengan cara ini bukan sahaja kita dapat menjimatkan masa malahan kos...

So selain menjadi pengguna kepada kecanggihan teknologi tersebut why not aku jugak menjadi sebahagian daripada mereka² yang telah berjaya menjana pendapatan melalui internet nie.Bagi aku internet adalah satu medan yang dapat diakses 24 jam tanpa henti. So sebab tue la aku jugak tak mahu ketinggalan dalam menggunakan teknologi ini bagi menjana pendapatan sampingan... 


Sebagai permulaan mungkin aku boleh manfaatkan hobi baru aku nie iaitu menulis di blog sebagai permulaan di dalam menjana pendapatan melalui internet..Ramai blogger² telah berjaya melalui cara ini...mana tahu rezeki aku pulak selepas nie..apa yang penting sekarang adalah aku kena berusaha lebih sikit untuk memastikan blog aku nie dapat memberikan info yang terbaik dan berkualiti yang dapat dimanfaatkan oleh semua orang. Mybe selepas itu akan ada syarikat² pengiklanan yang sudi memilih blog aku nie untuk meluaskan lagi rangkaian pengiklanan mereka..;p



Hahaha..camne skema tak jawapan aku... tak pe la tue pendapat aku yang ikhlas lagi suci murni nie.. yang penting aku mencuba..;p


Oh ya.. Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013 tapi contest di bawah ni berterusan hingga 18/6/2013 !!



~ Happy Reading & Thank you ~

Good Luck semua! ;p




You Might Also Like

8 comments

  1. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    BalasPadam
  2. Thanks singgah sini..jap i p terjah u na..:p @Dalia

    BalasPadam
  3. dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 64. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    BalasPadam
  4. slm sggh sini,support kwn2.all the best tau..

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    BalasPadam
  5. dari segmen yg sama membalas terjahan. Salam perkenalan dan semoga berjaya :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||