Ber-Pot Luck @ Ofis

14:05


Hari² makan nasi kandaq pun boring jugak..
so sesekali kena la ubah selera pulak..
Yeayyyyy Pot Luck Day!

Ini la dia antara masakan yang dimasak oleh anak dara dan Mak² Dara.. time nie la nak tunjuk skills memasak masing²..
rajin betul kan kawan
² aku nie...

Sejak minggu lepas lagi aku dok mengidam nak makan Vadei kat warung belakang ofis aku...
tapi warung dia tutup seminggu..sobss... Ermmm...Vadei yang kak nora aku bawak nie so-so la..tetap tak dapat challenge keenakan vadei yang aku mengidam tue.. ;((
(aneee cepat la bukak u punya kadaiiiiiii)

Nak tahu tak yang mana satu masakan aku????????

Betul² nie hampa nak tahu????????

Tapi lepas aku bagi tahu nanti hampa jangan marah aku naaaaaaa..pleaseeeeeeeeeeee! 

Sebenarnya aku tak bawak apa² pun..
Aku bawak perut aku jer..kih..kih..kih...
Sorry la kawan² yer...aku tak sempat bangun awal nak masak untuk hampa.. hampa faham² jer la.. aku nie kan dok jauh.. mana la sempat nak bangun awal untuk masak pulak..(ayat nak cover line sebab tak pandai masak.. ;p)

Tapi tak pa aku sudi jadi tukang komen masakan hampa..
Meh aku nak rasa sikit masakan anak dara sunti sorang nie..
Kak Yati bawak Bihun Goreng...
Rasanya
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SEDAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So kalau ada yang berkenan sila la cepat² masuk meminang dia yang masih single & available nie.. tak rugi beb..orangnya cantik, baik dan yang paling penting sekali pandai masak lagi.. wahhh siap promo tue..
Sorry kak yati ;p

Si Tukang makan sibuk nak berposing jer.. dah la tak bawak apa².. time nak makan laju jer kan..
sila jangan marah aku na kawan²..
hampa masak memang sedap..
aku maluuuuuuu..;p

Kumbang seekor datang bertandang....

...sebab ada sekumtum bunga yang chumeellll yang belum dipetik orang.....;p
kak yati jangan marah aku.. larikkkkkk!

Apapun hampa semua memang best! aku bertuah dapat kawan² yang sekepala macam hampa..riuh rendah ofis kita jadiknya...
macam la ofis nie bapak kita punya!
walaupun riuh satu ofis tapi kerja tetap beresss kan..kan..kan ;p

Majlis pot luck nie pun sebenarnya sempena nak meraikan Kak Lina yang akan bertukar ke Mahkamah Perusahaan.. kesian kak lina..tapi nak buat cmne kan.. 'Saya Yang Menurut Perintah'
sedih hilang sorang office-mate
Good Luck yer kak Lina kat tempat baru nanti dan jangan la lupa kami semua kat sini...

Tamat sudah majlis..time to kemas².. 

p/s:-Buat kawan² aku ~ InsyaAllah..hampa tunggu na masa yang sesuai aku pasti akan masak untuk hampa..aku masak yang special punya nanti..biaq hampa makan sampai menjilat jari...hehehe..
Btw masakan hampa semua memang best..sampai bertambah² aku makan..kalau rajin tue masak la lagi... ;p

Picture via Samsung Galaxy Note..



~ Happy reading & Thank You~
Please Like & Comment ya! ;p



You Might Also Like

4 comments

  1. adoi!!!!...punyo laa dok scroll, hengat dapek laa tgk menu spesel ekau....cisss!cis!!!..tipah tertipu ghuponyo...

    BalasPadam
  2. syiokkkknyaaa berpot luck..semua d[t rasa kan =)

    BalasPadam
  3. Hehehe..betul kak bukan sengaja nak mengelat..tapi mmg btl2 tak sempat..;p @Cik Puan Fadli

    BalasPadam
  4. Mmg syok sekali sekali mcm nie..meriah mcm nak raya pulak.. hehehe..;p @♥ Mrs. Secretary ♥

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||