CutiCuti Giveaway - Diari Aima

08:00


1st time nak mencuba nasib join GA..;p 

Chekadaut syarat²nya yer..

Anda mestilah....


1. Warga Negara Malaysia

2. Ada belog

3. Buat satu entri bertajuk "Cuticuti Giveaway-Diari Aima"

4. Letak banner ni kat belog berserta url mcm contoh kat bawah



4. Follow belog "Diari Aima"

5. Like fanpage Diari Aima

Syarat selepas ni ambil perhatian ya PENTING sangat haha


6. Sertakan sekeping gambar OOTD (Outfit Of The Day)/Pakaian fevret semasa anda bercuti. Berikan alasan kenapa? kalau dapat ambil gambar dengan view dpt markah BONUS nak bagi link post percutian pun boleh hehehe ;)

Note: kepada blogger yang ingin mengekalkan personaliti "anon" boleh guna cara di bawah :) So HAVE FUN!!


source: www.hijabistas.net

source: caribmuslimah.wordpress.com

7. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen ya!!

Rasanya itu sahajalah kot syarat-syaratnya hehehehe.. so apa lagi kawankawanku marilah join giveaway ni.. Terima Kasih in advanced

TARIKH TUTUP: 26 APRIL 2013


Okey sebelum aku share OOTD pilihan aku untuk dipertaruhkan kat GA nie..aku nak kasik tahu sikit dulu ye...aku kan sebelum nie pernah cakap yg aku nak jugak share semua percutian² yang aku dah pergi sebelum aku aktif berblog nie..aktif la sangat kann Walaupun sebenarnya cerita tue cerita basi dah punnn..abis tetap jugak nak buat kan gegeh!..tapi disebabkan oleh kekangan masa semua tue aku tak sempat nak buat lagi..sobss..

So sekarang tertiba pulak gatai nak join GA nie ..Makanya aku cilok la dulu sekeping dua gambar percutian aku kat Sarawak tue dulu sebelum full version story nya keluar...;p

Meh layanz naaaaaaa..



Pakaian tradisional suku kaum Iban ~ 

Saja pakai sebab nak feeling konon² macam Puteri Santubong bertemu cinta hatinya..hahaha
Actually percutian aku kat sini adalah sempena Anniversary aku yg ke-8.. 
Alhamdulillah masih tetap bersama....;p


~ Happy Reading & Thank You~
Do Like & Comment ya! ;p




You Might Also Like

6 comments

  1. hi follow sini dr Ga sama..good luck...salam kenal dear

    BalasPadam
  2. wah bertuahnya sebab berpeluang pakai baju traditional..i loike sangatsangat!!..

    thnk u sebab join.. all the best dear..datang sekali follow awak :)

    BalasPadam
  3. Good Luck to u too :p @Mrs Velentine keep in touch yer..;p

    BalasPadam
  4. Malunya..hehehe..1st time join GA nie..anyw thanks yer sudi follow blk..;p @N.Aima K

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||