Domino's Pizza Store @ Sg. Petani Kini Dibuka!

09:13


Dalam dok melayan hati aku yang lara sebab screen Samsung Galaxy Note aku crack.. Tertiba jer My Sayang ajak p makan kat Dominos Pizza yang baru sesangat dibuka kat Sungai Petani nie...Aku yang tadi muka dok monyokkk terus semyum sampai telinga.. pandai laki aku ubatkan hati aku yang tengah sedih nie.. sedih sebab melayang duit aku kena repair screen tue.. mahal der!!


Actually Dominos Pizza nie memang favourite aku beb.. harus la aku gedik nak p terjah restoran dia... kita lupakan sekejap hal Note aku tue...sekarang aku nak melantak dulu.. ;p





Seperti biasa la..aku nie kan family type sikit..so harus la bawak sebatalion sekali p makan....;p

My Sayang asyik dengan Note dia jer.. Irfan pulak dengan aksi Ultraman Mebius..;p
Okey sebelum tue..Meh sini aku nak kobar dengan semua warganegara, penduduk tetap serta tak lupa jugak buat foreign workers yang menetap di Sg. Petani yang maybe baru mengenali Dominos Pizza nie..aku nak terangkan kat sini supaya anda tak terkejut tatkala melangkah masuk ke dalam Restoran Dominos Pizza yang walaupun restoran nie tingginya 3 tingkat beb..tapi kapasiti ruang dia hanya dapat menampung tak lebih 10 family jer dalam satu² masa..
Ini adalah kerana concept Restoran Dominos nie bukan untuk Dine-in yer.. dia more to Take Away and Delivery...So jangan dok verrangaan hampa akan dilayan macam VIP seperti di Pizza Hut yer wahai warga Sg.Petani semua.. Step dia - after place your order u have to wait 15 mnt then kena turun ke kaunter bawah balik untuk collect pizza  yang hampa dah order tue..;p

Hah tuudiaa macam nie la lebih kurang yer.. depa just akan bagi paper plate/cup jer..pandai² la hampa bukak kotak tue sendiri okey....
My Favourite! Classified Chicken + Extra Chess.. Selalunya menu nie ja la aku dok order..   
Kaya Bun...nyum..nyum..
Alhamdulillah.. kenyang sudah.. balik rumah tido..lalalalala






Lokasi ~ AMAN JAYA No.13, Jalan Jati 1/1, 
Pusat Perniagaan Amanjaya,
 08000 Sungai Petani, Kedah.




~ Sharing is Caring ~
Do Like & Comment ya! ;p

You Might Also Like

8 comments

  1. Best tu Domino's.....
    Terus lapar baca entri ni...

    BalasPadam
  2. Hah apa @AyueJean AJ tunggu la..cepat kol depa srh hantar..;p

    BalasPadam
  3. potonya sangat cantik sobat, jangan lupa mampir dan follow yah

    BalasPadam
  4. blk sp nanti bleh mlawat...tp dominos bkn pebret den..hakz!hakz!

    BalasPadam
  5. nyumnyum fav i ni dominosss aaaa lapar tengok huhu

    BalasPadam
  6. U kan suka bab2 makan nie.. hehehe.. taste kita sama la..;p @cha

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||