Emir Dah Tumbuh Gigi Laaaaaaa....;p

14:30


"Mama nak story apa nie pasal Emir?"
Akhirnya 1st gigi Emir dah pun tumbuh pada hari Ahad yang lepas.. Aku punya la risau dok pikir kenapa la lambat bebenor gigi Emir nak tumbuh..Ikut kata orang² tua kalau gigi anak lambat tumbuh means dia nak boleh jalan dulu.Ermm entah betul ke tak aku pun tak tahu..

Emir sekarang nie pun dah semakin aktif...Emir dah tak nak jadi baby manja yang asyik mintak untuk didukung jer..Emir paling suka kalau dia dapat berpaut kat sofa...sebab dia boleh nak memanjat dan merayap...even sekarang aku nak letak dia dalam walker pun dia dah tak nak..Emir akan nangis mintak aku lepaskan dia kat lantai..

Emir kalau boleh tue satu rumah dia nak buat tawaf...then dia akan start la operasi sepahkan semua barang² kat dalam rumah.. Dan benda paling favourite yang dia suka buat adalah gigit wayar..pantang nampak wayar...mesti dia akan masukkan dalam mulut..risau jugak aku dibuatnya..bukan apa aku takut terlepas pandang kang terkena renjatan elektrik pulak anak aku tue...Adoiii mintak simpang ler...Aku kena sentiasa alert la setiap kali dia nak play-play...;p


"Opss.. Masa nie Emir tak dak gigi lagi la Mama" ;p

Apapun aku happy tengok proses pembesaran Emir yang dah 9 bulan dah pun..So far Emir membesar dengan sihat dan semakin bam-bam..sekejap jer anak teruna mama nie membesar...Love you Emir..Muahhhh..nanti mama story lagi pasal Emir na..


~ Happy Reading & Thank You ~
Do Like & Comment ya! ;p



You Might Also Like

4 comments

  1. Dah kena selalu pantau ni kak..
    Dia baru nak dapat kaki semua kan....

    BalasPadam
  2. Thanks@AyueJean AJ itu la dia baru nak dapat kaki..sabar je la melayan kerenah dia,,;p

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||