Gama Members Day ~ Emir's Stuff!

08:30


Jumaat lepas Members Day kat Gama Supermarket & Departmental Store..so harus la aku & kengkawan p serbu! Biasanya kalau Gama buat sales memang gempak beb..banyak oooooo diskaun... sehingga 70% okey....bertambah cun lagik...gaji pulak dah masyuk..hehehe
Depa nie mcm tau² jer kan...mihmihmih..

Okey la meh chekadaut hasil shoppingan aku selama 2 jam lebih kat sana...Boleh dikatakan 99% barang yang aku beli tue adalah untuk Emir jer..hanya 1% jer untuk diri sendiri...sobs...
Al-Maklum la sejak jadi mak² nie aku memang banyak membeli utk Emir jer..untuk diri sendiri dah tolak tepi sikit..

Antara barang² yang sempat dirembat!
Aku suka beli baju brand nie untuk Emir..sebab nampak stylo kalau Emir pakai..tapi of coz la aku akan beli time ada sales jer! macam time aku beli nie diskaun 70% beb..
 Baju nie aku beli khas untuk dinner kelab jabatan aku malam Sabtu...
Temanya adalah Black & Red Nite.. ;)

Pernah dak hampa dapat beli barang² Avent  dengan diskaun sebanyak 25% off???
 mesti tak pernah kan.. hehehe
kalau kat Parkson pun biasanya 20% off jer.. betul tak?
sebab tue la 'Saya Mesti Pilih ~ GAMA!' ;p

Upgrade sikit diaper untuk Emir.. sebelum nie kan aku bagi Emir pakai Diaper BabyLove yang jenis Nite Tape & GrowPants..
tapi kali nie aku nak try Diaper PlayPants pulak..
Sebab promoter tue bagi tahu aku yang diaper nie lagi bagus daripada GrowPants..

Kalau GrowPants kena pakai 2 keping..yang PlayPants nie 1 keping jer..So aku angkut 2 bags..;p

Hah yang nie jer untuk aku.. 60% off jadik RM248...
Aku ter-berkenan dengan color dia yang cun giler..so terus rembat.. 

padahal travel bag aku dah banyak kot..
nasib baik la My Sayang tak pot-pet-pot-pet..;p
Memandangkan total spent aku adalah lebih kurang RM500
so aku dapat la souvenir kat atas tue sempena dengan Anniversary depa yang ke- 46th...
Sesi shoppingan aku hari tue tak selesai kat Gama jer.. Lepas balik kerja aku continue p terjah Queenbays Mall pulak..Plan nak relax² jer sementara tunggu jammed atas jambatan reda sikit baru nak balik rumah..sekali ronda ² ter-berkenan pulak dengan kasut kat atas tue.. Akhirnya aku rembat 2 pasang sekaligus! sebabnya Emir pun dah semakin bam².. semua kasut dia dah sendat..kesian pulak kat dia kan..hehehe...


Okey tue jer i nak story..k. bai! ;p





You Might Also Like

6 comments

  1. akak x penah sampai ke sana...blk SP pon skejap jee..mihmih...

    BalasPadam
  2. Dulu pun sya tak suka pergi Gama nie akak..sebab buruk..hehehe..tapi lps depa renovate best pulak..dah tue bila sales memang murah sangat...;p @Cik Puan Fadli

    BalasPadam
  3. rezeki Emir..mudah2an sentiasa dimurahkan rezeki untuk Emir..;p @Normi Nieza

    BalasPadam
  4. Emir bertuah mendapat ibu yang penyayang

    BalasPadam
  5. adik nk bodek kakak la nie.. mesti ada apa2 kan..;p @muhammad ikmal

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||