Hang Out With Emir ~ Swimming Time!

08:00


Hari Ahad baru nie Papa Emir tak dak pergi outstation..
so apabila kebosanan tahap maksima melanda aku mula la timbul idea nak keluar bergedik dengan Emir dan adik beradik aku..Kami plan nak pergi swimming..dah lama kot tak bawak Emir pergi swimming.last pergi masa umur Emir 6 bulan.. 
Means dah nak dekat 4 bulan la tak pergi kan...huhuhu

So setelah mendapat green light from My Sayang kami terus ke tempat favourite aku kalau nak swimming..Kat mana lagi kalau bukan kat Hotel Swiss Inn tue..


Meh layan keek aku na..kamera aku ada bawak sekali tapi sejak ada keek nie rasa lebih mudah dan pantas so guna keek jer okey..hehehe..






Apr 14, 2013 | by trueparth85 on Keek.com




Apr 14, 2013 | by trueparth85 on Keek.com



Notakaki: Psst: pinjam keek adik aku sat...;p


~ Happy Watching & Thank You ~
Do Like & Coment

You Might Also Like

10 comments

  1. klu kek putrajayo, byk pool utk public...slalunyo den poie kek P5, sbolah pullman...situ besh!..bayor RM1 jo...ado 4 pool...memey pueh ati...mihmihmih..

    BalasPadam
  2. klau kt sp kat hotel nie ler kak utk infant+ibu free.. kalau adult $15 children $10.. ;p @Cik Puan Fadli

    BalasPadam
  3. mahai apak!!!!...xde choice len ekkk...sodey!!!!...

    BalasPadam
  4. buat masa nie xdak la kak..itu yg the best pn.. ;p @Cik Puan Fadli

    BalasPadam
  5. bestnye!!! nk ikut emir swim jgk!!!!!

    BalasPadam
  6. Jom! mai la sp na.. boleh pegi sekali..;p @ADILLA

    BalasPadam
  7. Sesekali mandi manda nie memang best la MakDara..sejuk sikit badan..dok rumah berkuap panasnya...;p @adzairdawati makdara

    BalasPadam
  8. wah bestnya MVtak reti berenang

    BalasPadam
  9. Sya pun tak tahu jugak..berendam jer la..hehehe ;p @Mrs Velentine

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||