~ Korea Oh Korea ~

08:58


Gara-gara PM dah buat pengumuman rasmi tetang tarikh Pilihanraya Umum ke-13 semalam so terbantott la trip aku nak ke Korea pada 03-07 Mei 2013 nanti..Uwaaaaaaaaa!!!!!! 

Mula la aku mengelabah beb..ibarat diluah mati pak ditelan mati mak.. dua² aku nak...dua² penting untuk aku..05 Mei penting sebab aku nie adalah salah seorang petugas di Pusat Mengundi nanti.. tapi dalam masa yang sama aku tetap jugak tak nak lepaskan peluang ke Korea tue..tiket dah bayar beb...sapa nak tanggung kerugian aku....Uwaaaaaaa!!! jerit lagik!!!!


 Lepas aku dapat tahu jer pasal tarikh pilihanraya tue terus aku call travel agent aku nak confirm macam mana kesahnya.. After a short discussion..kami setuju untuk tukar tarikh trip tue ke 10hb Mei 2013.. Yeayyyyy aku tetap akan ke KOREA!!!!!  ;p


Bulan Mei tak silap aku adalah Musim Bunga kat Korea.. Actually aku teringin nak pergi masa Musim Luruh.. tapi tak pe la trip Musim Bunga pun ok jugak...;p


Notakaki:- Trip ke Bali & Phuket/Krabi awal tahun hari tue pun tak terbuat lagi entrinya .
nie nak p Korea pulak..adehhhhhh...;(



~ Happy Reading & Thank You~
Do Like & Comment ya!





You Might Also Like

3 comments

  1. wahhh bestnye korea :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..

    haha saya pun ikut panik bc entri ni.. kah3x.. nak g Korea tuh!! tak lama lg i pun excited sama!!!

    BalasPadam
  3. Nasib baik agent kata boleh tukar tarikh...tapi apapun i tetap pilih korea lagi..hehehe..Sorry Malaysia.. ;p @N.Aima K

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||