Kursus Setiausaha Bersama Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah

08:36




Ingat tak aku pernah share senarai kursus² setiausaha 2013?? tgk sini...Okey dalam banyak² kursus yang aku listed tue aku hanya apply kursus bersama Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah jer...kursus tue diadakan di Bayview Hotel Georgetown, Penang.. Actually every year aku memang akan join kursus setiausaha yang dianjurkan oleh USM nie sebab harga yuran kursus yang dikenakan oleh depa tak dak la sampai ribu-riban ..so tak dak la aku rasa bersalah sebab membazirkan banyak sangat duit kerajaan kan...;p

Okey la aku tak mau bebel panjang²...hari nie aku nak share jer serba sikit input yang aku dapat semasa menghadiri seminar tue..Semoga input yang aku share nie sedikit sebanyak dapat memberikan manfaat kepada semua setiausaha untuk menjadi seorang setiausaha yang disegani, cemerlang dan bijak bukan sahaja kepada bos tapi kepada diri sendiri, keluarga, kawan² serta orang yang berada di sekeliling kita.. 


Ruang dewan yang padat...gilerrr ramai orang mai kursus nie tau dak..Peserta bukan saja dari Penang tapi datang dari seluruh Malaysia.. sebab tue orang kata aura Dato' Fadzilah Kamsah memang hebat..;p

Yeayyy dapat goodies bag...kat dalam nie macam² ada.....

Dapat skraf dan jugak jeruk madu Pak Ali...
Selain tue ada buku nota & pen..;p


Kalau namanya kursus setiausaha...tak sah kalau tak dak jualan² macam nie..memang wajib ada punya la..habuan nak cuci mata para² setiausaha yang gojesssss kan...Aku mula tue tengok² jer.. last² terjebak jugak membeli..Agagaga..Adoi laaaa pandai betul kan strategi orang meniaga nie...;p


Sajian yang disediakan untuk kami..Sedap okey!!! 


Banyak tau ilmu yang aku dapat dari sini... dalam banyak2 topik aku pilih yang terbaik jer la yer untuk share kat sini.. Aku malas nak taip panjang²...so hampa baca la kat gambar apa yang aku share nie na..Tajuk - ' Bagaimana untuk menjadi Seorang Setiausaha yang Cemerlang'


Kalau hati kita tak bersih sampai bila² pun kita tak akan menjadi seorang yang cemerlang.. so marilah kita bersihkan hati kita semua yang kotor nie.. baru la rezeki bertambah murah..nie bukan aku kata okey...tapi Dato' yang kata...;p


Okey aku share jugak doa² yang Dato' Fadzilah Kamsah share nie dengan hampa semua.. Semoga sama² kita mendapat manfaat daripadanya..;p - Doa Penyelesai Masalah ~

Doa Pembuka Dua Belas Pintu..
untuk doa nie Dato' Fadzilah Kamsah mintak kami semua ikut beliau baca bersama
²...;p

~ Doa Pelindung Dari Sifat Negatif ~

~ Bismillah Lima : Doa Dijauhkan Sebarang Mudarat ~

~ Doa Merangsang Diri Dan Keluarga Agar Jaga Solat ~

Akhir sekali...
~ Doa Ketika Memulakan Tugas ~

Bergambar kenangan bersama 
Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah.. ;p
*ramai nak bergambar sampai Dato' tak tahu nak pandang ke arah kamera yang mana satu dah..muahhahah

Kesimpulannya sangat berbaloi aku join kursus bersama Dato' Fadzilah Kamsah nie.. Beliau memang seorang yang sangat hebat.. aku sikit pun tak rasa bosan atau terlena sepanjang beliau menyampaikan ceramah..tempoh masa seminar tak cukup lagi ada la.. Sepatutnya seminar nie habis pukul 4.30ptg tapi drag sampai 5.30ptg.. memang aku sangat² berpuas hati..Berbaloi tau jabatan aku bayar yuran kursus nie sebanyak RM390..Ilmu yang aku dapat  sangat² bagus dan berguna...

InsyaAllah ilmu yang aku dapat sepanjang seminar nie akan aku praktikkan dalam kehidupan seharian agar aku dapat menjadi seorang wanita yang bukan sahaja cemerlang di dunia tapi jugak di akhirat.. Mudah²an...Amin! ;p



~ Sharing is Caring ~ 

Do Like & Comment ya! ;p









You Might Also Like

20 comments

  1. akak pernah join kursus beliau thn 2005 kat grand bluewave shah alam...memey besh!...dr 2001-2012 x pernah miss join kursus spanjang minggu setiausaha..tp thn nie bos x kasi sbb ado bajet...hampehhh!!!!!!

    BalasPadam
  2. wah bestnya leh jumpa ngn dato dr fadzlilah kamsah..:)

    BalasPadam
  3. hai..anak sy br 6 bulan nak masuk 7 bulan..dato fadilah mmg best..ms mula msk kerja dulu kami kursus kat tempat dia la..excel training kat lenggeng..besttttt...

    BalasPadam
  4. wah bestnya ada peluang jumpa dia hu hu..saya minat!!

    BalasPadam
  5. bestnye dpt jpe Dato' Fadzilah Kamsah... thanks utk sis share byk doa.. :)

    BalasPadam
  6. wahhh dapat bergambar dengan DFK ni...sukanya...
    salam perkenalan

    BalasPadam
  7. Akak bodek la bos sikit.. hehehe.. mcm farah mmg bos selalu bagi green light jer.. ;p @Cik Puan Fadli

    BalasPadam
  8. Mmg best.. selalu tgk kat tv jer.. peminat setia dia nie..;p @Normi Nieza

    BalasPadam
  9. untung kita kan dapat join seminar Dato' Fadzilah Kamsah.. dia mmg hebat..;p @sarah

    BalasPadam
  10. Sya pn minat dia jugak! kena TQ kat bos sebenarnya.. hehehe ;p @N.Aima K

    BalasPadam
  11. Ok no problem.. ilmu yg kita dapat kalau kita kongsi lagi bertambah berkat..;p @ADILLA

    BalasPadam
  12. Hai salam perkenalan jugak.. wajib kena bergambar kenangan.. bukan selalu dpt peluang mcmni kan..;p @Mooniqueen

    BalasPadam
  13. perkongsian yang bagus.. ada tips&doa sekali.. terima kasih.. suka3... :D

    BalasPadam
  14. Ye AJ.. Hilang stress akak sikit..:p @AyueJean AJ

    BalasPadam
  15. Farah,u tau dak ada 1 plan perlindungan,kalau kita bersalin,bleh claim min sehari rm1k,ada sy tulis dlm blog sy.kalu minat syblh terangkn detail.thx

    BalasPadam
  16. datang lagi bagi komen kat entri yg sama tapi kali ni nak mengkhabarkan kemenangan awak hihihi..

    http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/senarai-pemenang-cuticuti-giveaway.html

    BalasPadam
  17. Thanks 4 sharing... nanti i baca kat blog u na..;p @sarah

    BalasPadam
  18. OMG Yer ke??? Rasa mcm tak percaya nie..heheh..Alhamdulillah..Thanks yer..;p @N.Aima K

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||