Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

11:26


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...






You Might Also Like

30 comments

  1. Salam singgah dari segmen sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  2. Datang membalas terjahan, semoga berjaya juga ya ;)

    BalasPadam
  3. joined from same segmen
    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  4. Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

    BalasPadam
  5. Good luck! :D
    jom join Mini GA dari saya,29 hadiah untuk 29 pemenang! :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-by-nurulfhmt.html

    BalasPadam
  6. bang saya datang komen ni , assalamualaikum , hehe , :D

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  7. Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  8. singgah sini.

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  9. Wsalam..nie blog akak ler dik bkn husband akak..hehehe :p @shafiq

    BalasPadam
  10. Eh lalu2 jgn malu2..buat mcm rumah sendiri..jgn segan silu dtg lg.. :p @Nao Mei

    BalasPadam
  11. Tanpa NamaApril 30, 2013

    salam pagi...
    datang dari segmen yang sama
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    jom singah blog saya..

    BalasPadam
  12. salam pagi...
    datang dari segmen yang sama
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    jom singah blog saya..

    BalasPadam
  13. Lin datang sini dari segmen yang sama~

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    Salam perkenalan ^_^

    BalasPadam
  14. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  16. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  17. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

    BalasPadam
  19. salam.. tq sudi singgah blog Alycia...

    juga dr segmen yg sama ;)

    BalasPadam
  20. Okey no prob la.. dpt merapatkan silaturrahim kan..;p@Alycia

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||