Sesi Shopping Tudung Radiusite

11:35


Dah lama aku tak beli tudung keluaran Radiusite nie.. Last beli masa menang contest raya dia dulu..dapat voucher RM50..fuhh lama sangat dah kan tak membeli..Aku bukan saja² tak nak beli tau.. Actually aku nie boleh dikatakan pembeli tegar dia yang akan standby depan pc semata-mata untuk berebut dengan orang lain.. then senyum sorang² sebab rasa puas hati gila bila setiap kali aku berjaya grab tudung dia yang gojes tue..

Tapi aku sendiri tak tahu kenapa koleksi tudung dia sekarang nie gagal menambat hati aku laaa..;( Aku rindu semua koleksi/design tudung dia sebelum nie..Ermmm aku rasa maybe dia tak nak keluarkan lagi design² yang lama sebab dah ramai orang ciplak design dia....sobsssss....


Tapi hari nie setelah sekian lama tak berebut² dengan orang...aku sekali la berjaya dalam sesi mengrabbbbb tudung dia yang simple tapi gojes tue.. Sampai 2 helai beb aku rembat...color hijau and torquise.. nak buat stanby untuk koleksi raya tahun nie..opsss posa pun belum dah sibuk² nak raya..Adoiiiiii laaaaaaaaa...
Layan jer! ;p






psst ~ Aku grab tudung nie sebab material chiffon dia high kualiti..nanti pandai² aku tambah sendiri labuci kat tudung nie untuk menambahkan lagi kegojesan-nya..hehehe.. 


Sorry na IKA RADIUSITE YANG CHUMELL.. akak nie suka design meriah² sikit..namapun beli untuk hari raya kannnnn..lalalalala...;p





~ Happy Reading & Thank You~

Do Like & Comment ya! ;p





You Might Also Like

8 comments

  1. Warnanya cantik...rasanya warna cam ni susah sikit nak dpt kat kedai biasa.

    BalasPadam
  2. Betul..sebab tue saya in ♥ dengan tudung radiusite nie..;p@JunAina

    BalasPadam
  3. Wahhhhhh..
    cantik..
    Patut sanggup berebut....
    Hehehheeh..

    BalasPadam
  4. Tue yg buat juling mata macam nak grab jer semua color yg ada.. ;p @AyueJean AJ

    BalasPadam
  5. i tak pernah beli tudung dorg tp i dgr memang selalu sold out ye? btw lawaaaa pandai u pilih tau :)

    BalasPadam
  6. Yup betul..@cha kalau nak beli tudung depa nie kena cepat.. kadang tue baru 5 mnt jer pun dah sold out.. so mmg kena cepat la..Alhamdulillah sya mmg selalu sempat dapat la..:p

    BalasPadam
  7. zmn duludulu dia beli dr pemborong je kan..pastu dah maju dia upah tukang jahit dptla design cntk2 mcm skrg..

    BalasPadam
  8. Semua tudung dia design sendiri setahu sya..sebab tue cantik dan lain dri yg lain.. ;p @N.Aima K

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||