Skinz Girls Day Out Bersama Nurul Wahab

08:48


Syukur Alhamdulillah...Sabtu lepas aku adalah antara 10 orang yang bertuah dapat spent time dengan Nurul Wahab di The Gardens Lifestyle Store & Cafe di Sunway Pyramid.
Aku join contest nie pun sebab nak sangat jumpa Nurul Wahab nie.. 
Aku suka baca blog dia..so rasa teringin sangat nak  jumpa dia personally..So tercapai la impian aku bila dapat tahu aku nie salah seorang pemenang contest yang dianjurkan oleh pihak Skinz..Thanks Skinz!  ;p

Nie detik pertemuan pertama kami.. hambik ko aku angkut satu family berposing dengan dia.. :)) Nurul sangat friendly dan sentiasa murah dengan senyuman.. tak kekok langsung bersembang dengan dia.. Dia tahu aku dari Penang so dia cakap loghat utara la dengan aku..hehehe

Nie la tempat aku! tak sabar nak try produk nie..




Decoration cantik sangat.. memang tempat yang sesuai untuk event seperti nie..

Sesi screening kulit muka aku..Alhamdulillah amoi nie cakap kulit muka aku tak banyak problem cuma dia adviced aku kalau boleh amalkan pakai slepping mask setiap malam..bagus untuk mengekalkan kelembapan kulit..Baekkk I will follow U!..
Tapi kalau dia tengok kulit muka aku sebelum nie sure dia geleng kepala..banyak problem oooo.. nasib baik la produk Mary Kay berjaya menyelamatkan kulit muka aku nie daripada hancuss...;p

Antara pemenang yang turut serta untuk berkongsi kehebatan produk skinz nie.. Well hai akak Ayuarjuna! ;p thanks yer sudi kongsi tips berblogging dengan saya..;))

Dr. Anjalee Mohandas Nair pakar kecantikan yang memberikan tips yang sangat berguna tentang cara penjagaan kulit wajah kita dengan cara yang betul..Thanks Doc!




Nurul Wahab jugak turut berkongsi experience dia sejak menggunakan produk Skinz nie..banyak jugak tips yang dia kongsikan dengan kami.. Antara tips yang dia share adalah if kita nie jenis yang suka bersolek heavy..aku ler tue! hehehe make sure kita buat double cleansing yer.. baru kulit akan betul² bersih.. then dia share jugak cara dia apply toner kat muka..dia tak guna kapas tapi guna tangan dengan cara dap² toner kat muka jer..dengan cara tue toner yang kita pakai akan lebih cepat meresap ke dalam kulit...Ermm patut la kulit dia cantik sangat...


Hannah Lo jugak tak ketinggalan jugak berkongsi pengalaman dia dengan produk Skinz..Hannah Lo nie duta untuk Skinz UvWhite.. 
Kulit dia pun cantik weyyyy...jelossssssss! ;p
  

Petang tue Nurul menghiburkan kami dengan 4 buah lagu..Lagu Malay & English..Super best dapat dengar dia nyanyi secara live.. 
Suara dia sedap beb..
~ Psstt...masa  nie la secara esklusifnya dia buat announcement yang dia sekarang tengah pregnant 3 month.. 

Wow patut ler berseri-seri..Congratsss Nurul.!


Bergambar beramai² dengan semua pemenang...






Lunch time...nyum..nyum.. sedap...




Petang tue aku bawak balik goodies daripada Skinz..boleh la aku try produk nie nanti..Tunggu tau after 2 weeks aku pakai nanti.. aku akan buat review na...bagus ke tak produk nie..harap² bagus la dan sesuai dengan kulit aku yang vey sensatip nie.. kalau sesuai boleh la maintain produk nie.. jimat la bajet sikit...hehehe



Puas hati aku dapat bagi tahu kat Nurul pasal kami... mula tue risau jugak tapi Alhamdulillah Nurul sangat friendly dan tak sombong langsung.. Nurul siap pesan untuk sentiasa keep in touch dengan dia.. Psst - Aku dapat business card dia tau..jgn jeloss... Thanks Nurul!




~ Happy Reading & Thank You ~
Do Like & Comment ya!
 


You Might Also Like

10 comments

  1. Yup kak Nurul memang friendly....
    Wajah tak lokek dengan senyuman....
    AJ penah jumpa dia masa kitorang main paintball sesama...
    Rasa macam dah lama kenal...
    Padahal baru je jumpa......

    BalasPadam
  2. Wow main paintball dengan dia cofirm lagi best la..@AyueJean AJ

    BalasPadam
  3. Memang tersangat best.. berbaloi dtg dari penang utk join event nie..;D @Seneorita Baharin

    BalasPadam
  4. Wah bestnya join event camni. I minat lebih pada makan makan huhu. Jap nak gi terjah blog nurul pulak huhu

    BalasPadam
  5. Sama la i pn suka makan jugak..jap nk terjah blog u pulak..:p @cha

    BalasPadam
  6. wahhhhh besttttttttttttnyaaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  7. Yup Makdara..best la bukan selalu bole nk jumpa retis kan..lain la makdara dh selalu dah..hehehe @adzairdawati makdara

    BalasPadam
  8. hehe..untunglah dpt jumpa retisss..hoho

    BalasPadam
  9. Rezeki menang contest Skinz nie..lps nie jom kita join byk2 contest yg ada retiss na..baru glamm..hehehe @Atiqah Wadiah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||