Happy Birthday Muhammad Dzaquan Irfan!

00:43



Lepas habis tengok wayang citer Fast & Furious 6...
laju² aku tarik tangan husband ke kedai Toysrus...
aku nak beli birthday present untuk Ifran..
Irfan tue anak sedara kesayangan aku..
Dia la tempat aku curahkan kasih sayang sebelum hadirnya Emir dalam hidup aku..
22.05.2013 genap la umur Irfan 3 tahun.. 
"Sat jer dah besaq na anak mama nie"
(memang aku bahasa diri aku kat anak sedara MAMA sebab Mak Long tak glammm la beb..
rasa macam tua sangat pulak...hehehe ~ 
panggilan Pak Long pulak diganti dengan Papa Edy..;p )



Nasib baik la masa sampai rumah Irfan tak tido lagi..
maybe tunggu hadiah birthday dia kot...
InsyaAllah...jangan risau Irfan setiap tahun wajib akan ada hadiah untuk Irfan okey..sebab Mama sayang Irfan sangat²..;p


Irfan with Papa a.k.a adik aku...
Tahun nie Irfan sambut Birthday tanpa Kek..
Sedey pun ada..
tapi nak buat cmne Papa dia baru berhenti kerja.. 
Sekarang nie baru jer dapat kerja kat tempat baru..
baru seminggu kerja..so mana la nak ada gaji lagi kan..
Tapi aku ada pesan kat Ibu dia suruh buat sendiri kek 
nanti boleh celebrate dengan family..tapi bila aku balik tengok tak dak kek pun..
Ermmm malas cakap la..
kalau la aku tau dia tak buat kek untuk Irfan 
dah tentu² aku belikan kek untuk Irfan..
kesian Irfan tak leh tiup lilin tahun nie..;( 


Nie la hadiah aku beli untuk Irfan...
Nerf N-Strike Elite


Muhammad Dzaquan Irfan..
Mama sayang sangat² kat Irfan..
Terima kasih sebab bagi Mama rasa perasaan seorang Ibu
disaat Mama memang teringin sangat nak ada baby...
8 tahun tau mama tunggu nak merasa bagaimana la rasa menjaga seorang anak dan Irfan dah merealisasikan impian Mama tue.. Irfan la tempat Mama mencurahkan kasih sayang seorang Ibu..
tak sangka sekejap jer Irfan dan besar..
Mama jaga Irfan dari umur 1 hari tau..;)
Walaupun tahun 2012 hadirnya Emir dalam hidup Mama
tapi kasih sayang Mama kat Irfan tak pernah berubah tau..
Mama akan sentiasa doakan Irfan membesar menjadi anak yang soleh dan bijak yer sayang... 
Love u so Much Irfan...

Love ~ Mama Farah ~








You Might Also Like

8 comments

  1. happy birthday irfan... ^_^

    BalasPadam
  2. selamat hari jadi irfan.. wah.. dapat hadiah Nerf N-Strike Elite dari farah.. :D

    BalasPadam
  3. assalam,

    hepy besday irfan, takper lah takder kek dan lilin bagai tu...yg penting kasih sayang mak long n pak long juga hadiah tu...

    BalasPadam
  4. Ifran suka sgt tgk kat youtube orang main Nerf nie..tue yg beli...mmg suka sgt la dia..;p @Mizz Aiza

    BalasPadam
  5. Wsalam Bunda..betul tue..tpi terkilan jugak la..huhuhu @BUNDA a.k.a KN

    BalasPadam
  6. happy birthday irfan..cute la dia..:)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||