Oh My Coach Fushia Legacy Leather Duffle!

08:38


Yeayy Coach Legacy Leather Duffle handbag
yang aku order last friday
dengan Princess Victoria Secret dah selamat sampai!

Ohhhh sungguh aku tertarik dengan color fushia yang sangat gojessssssssss nie!
rasa macam nak simpan rapi dalam kotak nie jer..  

Okey la Alhamdulillah aku sangat berpuas hati
dengan kualiti handbag nie..
kualiti leather dia sangat soft bila disentuh...
memang berbaloi aku beli....

*nak beli kat butik tak mampu pulak..hehehe

Lagipun aku bukannya selalu pun 

nak beli handbag mahal² nie.. 
yang boleh terbeli nie pun sebab laki aku tgh mood baik..hehehe
kononnya nie advance birthday punya present la...

boleh macam tue???? hahaha....nehiii...nehiiii...nehiiii...
nanti time birthday aku 

sure aku akan mintak present lain pulak.. ;))

Why aku pilih this color????
sebabnya color fushia nie aku nak match 

dengan koleksi baju raya aku tahun nie...
Temanya pink color..
3 pasang kot aku terbeli color yang sama..dush!
bezanya cuma tang corak jer....huhuhu..


Walaupun aku tak dapat paper bag from Coach..
tapi aku tak kisah...yang penting aku dapat Dust Bag nie..
Actually Dust Bag nie lebih penting lagi daripada paper bag yer..

Dust bag nie la yang akan melindungi handbag kita daripada rosak @ dirosakkan...
nak simpan pun senang..;p


Btw thanks to Princess Victoria Secret.

Penghantaran yang super-fast dan kotak yang cun!
 InsyaAllah ada rezeki lebih sure aku terjah lagi gobok koleksi handbags you tue yang bisa meruntun kalbu dan merobekkan poket laki aku..kih..kih..kih




Nota kaki:- Mengidam Furla Candy Handbag la pulak.. Bila la dapat grab satu! ;p



~ Happy Reading & Thank you ~









You Might Also Like

8 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||