Sebelum Majlis Makan Malam Kelab KESKEP @ Hotel Bayview Georgetown Penang

12:13


Adoiiiiiiiii la...
dah tunggang-langgang entry aku nie..
nie story beberapa jam sblm majlis makan malam kelab aku hari  tue..
tapi baru skrg berkesempatan nak buat..hehehe..
tak kisah la kan..
aku tetap nak share jugak kat blog aku nie.. 
aku nak buat kenang-kenangan..;p

Memandangkan dinner tahun nie aku bawak Emir sekali..
so aku plan nak bermalam kat hotel lepas habis dinner..
Al-maklum la aku kan stay kat Sg.Petani..
so tak larat la aku nak balik rumah pulak lepas dinner..
Sama jugak macam tahun² sebelum nie..
lepas habis dinner memang aku tak balik rumah..
aku ngn laki aku tumpang tido kat rumah officemate aku... 
tapi masa tue tak pe la kami masih berdua lagi...
sekarang nie dah bertiga dah..
so rasa tak best la pulak nak menyusahkan member aku tue...;p

So aku plan stay kat Hotel Bayview Penang...
jarak dari hotel nie ke Hotel Eastern & Oriental (E&O) jalan kaki jer pun dah boleh sampai...
memang dekat sangat la... ;p
Meh layan dulu macam mana rupanya Hotel Bayview Penang nie.. 
Mana tau kot² hampa sampai Penang boleh la stay kat sini... 

Bilik aku nie jenis Deluxe..
ada free wifi access yer..
Memang puas hati..
bilik besar gedabak bak hang..;p


Emir tak reti dok diam.. 
habis satu bilik dia buat tawaf...;p

Ruang tv yang simple dan kemas..

Yeayy ada bathtab...
Toilet pun besar..boleh mandi 3orang sekali..
Opsssss...hehehe..
I Like!!!!!!


Ruang bacaan dan santai pun ada jugak..
Apa yang laki aku dok tengok tue????


Tadaaaaaaaaaa!
Cantik kan pemandangan dari bilik kami nie???
Nampak tak bangunan putih kat seberang jalan...
hahhhhh itu ler E&O Hotel..
Hotel tue 6★ okey...;p

Perasan tak apa yang tak lengkap kat set nie??
Hampeh betul....
Depa boleh lupa nak refill coffee & tea sachet kat aku..
Nasib baik lepas complaint cepat jer depa mai hantar...
kalau dak..mmg spoil la..;p

Kami order sandwich jer..
cukup la sekadar untuk alas perut sebelum dinner..

Emir kalau bab makan dia la yg paling kaluttttttt! hehehe
Aku ada tapau moi dari rumah..
tapi Emir booo layan..
nak jugak makan sandwich..;p

Siap berebut tuhh ngn Papa dia..


Dah ready nak p dinner..
aku make-up sendiri jer.. save bajet sikit..
story makan malam kat E&O Hotel tue nanti aku cite kat entry lain na..
kat entry nie nak citer pasal hotel nie jer..;p


Yeayyy..esoknya lepas breakfast kami berjakuzi pulak..
Best!! air dia suam² kuku..
Kami bertiga berendam sampai kecut..
Happy sangat..;p

So far aku memang sangat berpuas hati stay kat sini...

Highly Recommended!
* Bilik besar gedabak..
* Ada Free Wifi...
* Makanan ~ (Buffet Breakfast & sandwich) sedap!..
* Swimming Pool best! ada jakuzi..
* Staff hotel sangat friendly..senyum sokmo!
Next time sure aku akan datang stay kat sini lagi..;p


~ Happy Reading & Thank You ~









You Might Also Like

4 comments

  1. amboi...seronoknya pn.farah kita nie..:)

    BalasPadam
  2. dah lama tak pergi penang..

    BalasPadam
  3. datang la sini akak..sya bwk jenjalan..hehehe ;p @Mizz Aiza

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||