Sesi Borak Petang Jumaat Laki ♡ Bini

16:51






Thank You Sayang coz memahami isi hati bini you nie..
  Sayang abg ketat-ketat 

Actually dah lama aku tunggu stok Coach Legacy Leather Duffle nie..
So bila Princess Victoria's Stylo upload jer terus aku grab la.. 
Aku dah pun buat full payment..
InsyaAllah next week sampai la...Yeayyyy! ;)










You Might Also Like

10 comments

  1. Jelessss ;D
    Hubby MQ handbag ni dia kate membazir..
    So dia suka belikan gadget mslhnya MQ tak minat ;(

    BalasPadam
  2. Sya minat dua2..tapi more to handbag la..;p kdg tue mmg rasa mcm membazir jugak tapi dah minat..nnti kalau tak dapat tak leh tido lena pulak ..hehehe ;p @Mooniqueen

    BalasPadam
  3. waduhhhh sooo loving .. suka tgk pasangan bahagia mcm ni.. Mak pon nak try hantor sms mcm ni kat somi mak jugak lah nnt.. nak jugak henbeg baru ahaks

    BalasPadam
  4. bagusnya hubby farah.. peka kepada keperluan wanita.. :D

    BalasPadam
  5. Gud luck yer mak..somi mak mesti kasik pnya kalau mak dgn manja..hehehe..:p @adzairdawati makdara

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah akak..buat masa nie dia mmg ssh kta NO klu sya mtk belikan apa2..semoga hubby sentiasa dimurahkan rezeki selalu..boleh mtk lagik..hehehe..:p @Mizz Aiza

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Dik mal..you so funny la...nak tergelak kak baca adik oooooiiii...hahaha ;p @muhammad ikmal

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. dik mal oi jangan la bg kakak muntah hijau dengan ayat skema adik nie...hahaha ;p @muhammad ikmal

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||