Wordless Wednesday #15 ~ Buy 1 Free 1 Ticket

08:31





Thank you adikku Nurul a.k.a Ayen...
Sudi bagi voucher nie kat kakakmu..
Hang memang dah tau kan yang aku nie kaki wayang..
So please help me jaga Emir sat bole???
 sementara aku nak p dating dgn Abg Edy..
^___^







You Might Also Like

8 comments

  1. bestnye dapat tengok wayang..ayahlisa and mamilisa lama tak detim tengok wayang berdua coz tadek sape nak jaga lisa..huhu..anyway movie apetu?

    BalasPadam
  2. hehe kaki wayang rupanya yer..
    bestkan tgk wayang dgn husband, teringat zaman2 bercinta dulu ;P

    psst nak jwb soklan bengong Farah semalam, air panas di pedas tu sebenarnya nama tempat tu Pedas & di Wet world tu ada 3 buah kolam air panas, yg lain tempat mandi biasa je.. so jadi lah nama pelik 'Wet World Resort Air Panas Pedas' hehe

    BalasPadam
  3. Meh sini nak tlg jaga baby lisa..hehehe tak decide la movie apa..huhuhu @ayahmamilisa

    BalasPadam
  4. Ok Zaza terjawab sudah soklan bengong farah tue.. farah tnya sbb pelik tak rasa panas ke mandi time cuaca pun panas,.hehehe.. @ZazaMyMoon

    BalasPadam
  5. wah seronoknya2...*_^ enjoy the movie dear...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||