Wordless Wednesday #16 ~ Mengidam Bakul Susu Pulak Dah...

15:18



Hari Sabtu nie nak p Padang Besar la...
Tak pun masuk Danok terus..
Nak rembat seketui dua Bakul Susu bawak balik
berkenan betui...;p

Sesuai ka Bakul Susu Warna nie untuk Emir?..muahaha








You Might Also Like

15 comments

  1. jgn lupa beli mangga siam skali..:)

    BalasPadam
  2. mmg sesuai tapi tang kaler awat x pilih biru?? hehehe

    BalasPadam
  3. macam2 warna ada, cantik.. akak tak pernah sampai padang besar tu lagi..

    BalasPadam
  4. Pink!! nak ngidam jugak lah..hihi.. tapi anak da besar. ntah bila la nak guna kalau beli tu :P

    BalasPadam
  5. comelnya pinky lg. mahal tak u? mcm-mcm barang boleh isi ni bukan kata susu je pampers sume boleh sumbatkan. bawak pg piknik pun cantik huhu

    BalasPadam
  6. bestnye shopping kat padang besar..penah pegi once je taon 2009 tak silap..tu pun coz wedding cousin kawen ngan orang sana..huhu~

    BalasPadam
  7. Hehehe...mmg kena beli color biru la utk Emir..tapi maknya nie berkenan color pink cmne tue?? ;p @ZazaMyMoon

    BalasPadam
  8. Jom la akak...kta p Sabtu nie.. ;p @Mizz Aiza

    BalasPadam
  9. Eh bole jer beli utk buat p pasar ke..hehehe ;p @ima salsuzaima

    BalasPadam
  10. X mahal sgt kot.. bawah 50 jer..i pun xsure..xpe nnti i beli then update harga kat sini..;p @cha

    BalasPadam
  11. Sya pun dah lama sgt x p Padang
    Besar..tue yg plan nk p Sabtu nie.. ;p@ayahmamilisa

    BalasPadam
  12. hee... berapa satu?? :))

    BalasPadam
  13. entah akak pn xtahu lg..tnggu beli dulu baru tahu..hehehe :p @AiSyA LiEzA

    BalasPadam
  14. comelnya bakul2 tu kak..kalau saya pun rembat sekali tu..hihih

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||