Authentic Coach Passport Travel Document Holder

15:39



Dalam dok busy² tadi sempat jugak aku bw sat kat blog².. 
terbaca dia citer pasal Coach Passport holder nie..
aku ter-berkenan pulak dahh..
So apa lagi aku cepat² p terjah Mydeal nak grab jugak..
aku beli bukan 1 tapi 2 tau..bahahaha
1 untuk aku 1 untuk Emir! 
untuk papa Emir aku tak beli sebab aku tau dia mesti tak mau...;p
Harga 1 unit RM39.00 tapi kalau beli 2 unit jadi RM75.00 jer


Psst - Terapi terbaik untuk stress adalah shopping! =D







You Might Also Like

23 comments

  1. merah menyala nmpk so attractive kan...

    BalasPadam
  2. betul2, terapi terbaik stress adalah shopping hehe

    BalasPadam
  3. aikk...cam minat jer ...thanks for sharing dear... cam nak kena grab jugak ni...senang bila travel...

    BalasPadam
  4. cantekkkk....simple jer! love coach.

    BalasPadam
  5. Kannnnn...tue yg buat jatuh cinta dah..;p @Zura Lee

    BalasPadam
  6. Lepas shopping stress balik...duit habis..hahaha ;p @Bazilah (^0^)

    BalasPadam
  7. assalam,

    bunda singgah...

    BalasPadam
  8. cantik la kak..nak2 warna merah..auuww.. =)
    yup...terapi stress adalah shopping.. tp jgn stress pula lepas poket nipis..hik3

    BalasPadam
  9. Assalammualikum Mrs Secretary,

    merah menyala cover pasport tu...

    mselim3

    BalasPadam
  10. merah sgt laa makngah..hahaha..

    BalasPadam
  11. akak suka warna merah.. cantik.. :D

    BalasPadam
  12. merah lip lip tuuuu hehehe.

    BalasPadam
  13. yes terapi terbaik utk wanita khususnya...bawa pi shopping,..senyum melebar la..hahaa.

    BalasPadam
  14. menarik ni... merah menyala...

    BalasPadam
  15. shopping memang seronok..yang xseronoknya bila wet abis..tapi puas hatikan bila apa yang dihajat dapat..=)

    BalasPadam
  16. hihi...wah comel eh :)

    BalasPadam
  17. huhuhu~~~ sy suka pink.. ^^ ekkekke.. btw.. merah un comel :)

    BalasPadam
  18. cantikkk.. nak tgk jg lah kat mydeal kot2 still ada promo tu ;)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||