Busy!!!!

10:54




Minggu nie aku tersangat busy..
banyak hal nak kena settle..
Aku rindu nak update blog tapi tak berkesempatan lagi..

Nak blogwalking kat blog hampa pun tak sempat...
Maafkan aku yer...;(







You Might Also Like

18 comments

  1. rindu emir... :)
    nnt update pasal emir tau..

    BalasPadam
  2. farah..cik nor semalam dah tak updates..banyak kerja punya pasal..bw ni pon curi2 jer..huhu

    BalasPadam
  3. wahhhh busy bebenor ni...hehe

    BalasPadam
  4. sungguh2 bz ni.. =)
    takpe, selesaikan dulu kerja yang penting..

    BalasPadam
  5. okay settle down dulu sume keje k farah..

    BalasPadam
  6. biasa la klu dh bz sgt time tu la rs nk update blog.. hihihih

    BalasPadam
  7. takpe take your time. PA memang busy selalu huhu

    BalasPadam
  8. x pe settlekan mana2 yang lebih mustahak dulu....

    BalasPadam
  9. Farah mmg sibuk sgt2..sbb ada program Sabtu nie.. kena handle utk protokol pulak..huhuhu @Normi Nieza

    BalasPadam
  10. Ok..baru senang hati sikit nak santai kat blog..hehehe ;p @ayahmamilisa

    BalasPadam
  11. A'a betul la..time free idea pulak x mau mai..huhuhu ;p @Zura Lee

    BalasPadam
  12. Rasa mcm nk berhenti jadi PA jer bila time busy2 nie..hahaha ;p @cha

    BalasPadam
  13. me too.. busy week... smpi hapdet guna henpon jer

    BalasPadam
  14. selesaikan dulu kerja2 tu farah..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||