Checklist For Birthday Party Emir...

08:26



Seperti yang hampa sedia maklum 27.06.2013 
genap usia Emir setahun
Pantas betul masa berlalu kan.. 
Rasa macam baru semalam jer Emir dilahirkan...huhuhu
Ehh I tak nak touching² la...nak happy² jer..
Now I tengah plan nak celebrate 1st Birthday Emir 
dengan meriah sekali...
first time la katakan..
haruslah I yang paling teruja sekali dalam membuat persediaan persiapannya..
banyak benda yang dok bermain kat fikiran I sekarang nie..
Rasa macam nak buat majlis kahwin dah kekdahnya..hehehe
So baik I buat checklist sebelum I terlupa apa²..;p

~ Updated Checklist ~


Tempahan Tempat 

Tema Majlis 
~ The Avengers~

Goodies Bag / Party Pack

Hantar Kad Jemputan


Tempahan Kek Birthday 
~ Choc & Strawberry Fresh Cream ~

New Hair Style For Birthday Boy

 Dapatkan confirmation kehadiran tetamu yang dijemput

 Final deal dengan pihak tempahan tempat


 Photographer

Beli Pakaian Mengikut Tema Majlis The Avengers

~ Man of Steel~
Ohhhh yeahh..
Man of Steel for Birthday Boy!
Present for Emir la nie..hehehe

Alhamdulillah..
Boleh dikatakan semuanya telah pun diuruskan..
Harap majlis nanti dapat berjalan seperti yang telah dirancang..
Cuma sekarang tinggal photographer jer yang tak settle lg...
tak tahu nak mintak tolong kat sapa..
(ada ker sapa² nak bantu I..pm your best price yer)

psst~ Di kesempatan ini I berbesar hati nak jemput jugak rakan² bloggers ke Birthday Party Emir..

So sapa yang nak datang sila pm I yer..
Sama² kita memeriahkan lagi suasana majlis tue nanti..;p







You Might Also Like

23 comments

  1. Happy Birthday Emir...sayangnya mama kpd emir..smoga emir jadi anak yg soleh, berjya dunia akhirat..
    emir jemput aunty masni x? hehe

    BalasPadam
  2. alahai sedihnye..mamilisa sekeluarga tak dapat pi...:'(

    BalasPadam
  3. wow! bestnya ..
    mama belum sambut lagi besday cik Sufi nih.. adoi..

    BalasPadam
  4. dah makin membesar baby..sekejap je kan masa berlalu...moga jadi anak yang boleh membanggakan ibubapa ye comel...

    BalasPadam
  5. kalu tema avenger nnt mommy pakai baju cmner..? catwoman ker..? hihihi...

    BalasPadam
  6. wow tema avengers...mrs mommy nyer kne lah pki cat woman kn!

    BalasPadam
  7. wah hebat kali jak dik...hihi...
    hapi bday untuk anak manja adik tu...

    BalasPadam
  8. wah, dah hampir 100% nak siap dah tu... moga sok berjalan lancar yerk...

    BalasPadam
  9. bila dan kat mana? bagi la alamat. mana tau kut kut dekat dgn kawasan rumah.

    BalasPadam
  10. kiter dah follow n komen kat blog awk tau. jom singgah blog kita pulak.

    BalasPadam
  11. persiapan dah hampir complete, mesti meriah nanti.. akak nak pergi jauh la pula.. hihi.. seronoknya ada anak..

    BalasPadam
  12. wah mesti happening birthday party anak u nanti. tak sabar nak tengok gambar hee

    BalasPadam
  13. Mesti meriah nanti kan....selamat hari lahir buat Emir :)

    BalasPadam
  14. wahhh!! meriahnyaa... bestnyaa.. smga smuanya berjalan lancar ^^ insyaAllah

    BalasPadam
  15. wahhh!! meriahnyaa... bestnyaa.. smga smuanya berjalan lancar ^^ insyaAllah

    BalasPadam
  16. wah nmpk meriah la birthday party..hehe tema pun best je!!wuhuu superhero gitu>,<

    BalasPadam
  17. Hi Mrs Secretary...this coming to you from Canada, cute boy you have there.
    I have friends, when the day their baby arrived, they beli that day's newspapers, then simpan dalam plastic or aluminum box or cylinder, and on their daughter or son's 21st birthday, present the newspapers, "on the day you were born'.

    Maybe you can beli newspapers too, simpan for when he reaches 21?
    Anyway, have fun planning.
    Best wishes, you keep a song in your heart.
    Lee.

    BalasPadam
  18. perghhhh very the meriahhhh birthday party tu kan.. terbaik :)

    BalasPadam
  19. wahhh menarik nmpknya ni..mesti meriah..moga majlis berjalan lancor la ye.. ;)

    BalasPadam
  20. Happy Birthday Emir... moga emir panjang umo dan menjadi anak yang soleh nanti..amin...

    BalasPadam
  21. wahhhhh best nya,rara xsbr tgu birthday princess gak.lg 2bulan.pas ni dh boleh buat persiapan dh rasanya.

    BalasPadam
  22. waaa..setahun dah emir ye kak..kejap je..hehe..
    besnya ada party..nti tepek gmbarnya ye kak.. ^_^

    BalasPadam
  23. Happy Belated Birthday Emir..
    Sorry lambat wish, haritu auntie bz dengan surprise kakak Khairine yang sama birth date emir hehe

    Hope birthday party nnt meriah yer.. tak dapa tjoin sbb jauh.. enjoy ya ;)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||