Happy Father's Day PaPa!

08:30



1st time kami celebrate Father's Day tau..hehehe
Hari tue tak sempat pun 

nak celebrate Mother's Day...;(

Aduh! Kembung pulak pipi I 
sebab tak sempat nak telan makanan...
Adik Mal I la tak sempat
² dah nak snap gambar..huhuhu


Dah elok² ready...
Emir pulak p pejam mata..Adoi la! ;)

Tengokkk yang nie pun Emir pejam jugak..;)

Laaaaa apa dah jadi dengan Emir nie...
Mengantok ke Cayang Bucuk???
ke memang Emir sengaja nak pose macam nie..kih.kih..kih

Suka hati ko ler Emir...
Last² kami tangkap gambar sendiri jer..
lantak ler jadi lagu mana pun..hahaha

Jejak kasihan la pulak dengan member lama My Sayang..
Dulu depa pernah kerja sekali..;p

Rupanya Abg Own dah nak pangkat OoooOOo..
Boleh ler belanja..mihmihmih


Sambil makan kami turut dihiburkan oleh
persembahan band hotel nie..
Filipino mariii...
Memang superb la performance depa malam tue..
Lelaki yang tgh main keyboard(betui ka?)..
hemsem giler..huhuhu
Macam laki I muda² dulu (cover line sikit)...hehehe


Khusyuk betul Emir dok tengok band tue performed..
Masa nie depa dok nyanyi lagu dangdut..hahaha

Sakan punya depa dok bergelek kat atas tue..
I rasa macam nak jer tutup mata My Sayang..;))


Kejap jer Emir nak duduk diam²..
Habis jer lagu mula la merengek 
mintak orang dukong dia..;p


Cakkk Mama...hehehe
Abah I tak ikut sebab dia kurang sihat..
kaki dia bengkak..kena gout..
kesian kat abah..;(



So tempat Abah I digantikan oleh Adik Mal I ler..
Suka la dia dapat makan banyak malam tue! ;p
"Makan adik jgn tak makan..
Biaq badan ang jadi mcm belon balik na"...wakakaka


Nie jer la gambar makanan yang sempat I ambik..
Ada insiden yang berlaku malam tue yang 
menyebabkan I hilang mood nak ambik gambar banyak²..
Hampa nak tahu dak pasai apa???
Nanti² la aku citer na..dok sedih tak habis lagi nie..;(
Malam tue I makan sikit jer..tak dak mood..


Super pack betul kannn..
Hotel Park Avenue nie memang sentiasa penuh
kalau ada event
² camgini...
Dengar citer masa event Mother's Day hari tue
 lagi ramai pada nie..
cer hampa bayangkan.. tobat sesak..hahaha

Semua gambar dirakam oleh kamera Samsung Galaxy Note I..
Tengok la Emir..tak habis² lagi dengan pose pejam mata dia tue..hehehe

TQ Emir tolong ambikkan gambar Papa & Mama..
hahahah (okey aku tipuuu!)
I just nak bagi tau yang gambar kami berdua sahaja 

wajib ada okeyyy! hehehe.

Ehhh I nie asyik dok merepek jer..
sampai lupa nak wish kat laki I..hehehe..
Okey Dear...
"Happy Father's Day!..
Semoga Sayang menjadi seorang Papa
yang bertanggungjawab dan Penyayang yer..;)
Love Papa & Emir so much..;p


psst ~ Happy Father's Day kat Abah I jugak..

"Terima kasih kerana Abah dah besarkan Kakak selama nie"
Sayang ABah jugak...;p







You Might Also Like

14 comments

  1. emir dh sihat yerk..alhamdulillah..

    BalasPadam
  2. selamat hari bapa kepada ayah dan suami farah.. juga kepada semua bapa di seluruh dunia..

    BalasPadam
  3. comel emir. hehe. kasih ibu mmbawa ke syurga, kasih bapa mmbawa bahagiaa :D

    BalasPadam
  4. hehehe.. xpe.. smbut dua2 skali :DD

    BalasPadam
  5. amboi happeningnye father's day event. Yang penting makanannya sodap2 hehehehe (^_^)

    BalasPadam
  6. yum..yum..yum...
    happy fathers day..meriah makanan n suasana...syok..syok..syyok...
    cantik tuan tanah nih..haha

    BalasPadam
  7. Meriahnya celebration. ..happy fathers day to ur hubby dear...

    BalasPadam
  8. waaaa bestnyer...baby akak pon dah sihat...happy happy :)

    BalasPadam
  9. wah seronoknye celeb father's day kat hotel..
    mamilisa n fam penah stay kat park avenue masa ikut ayahlisa out station..
    farah dok sp kan? jum jumpe nanti..
    insha Allah nak pi SP lg in 2 weeks :)

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum...mRsSectetary..

    Terlebih dahulu selamat hari bapa.. mselim3 tumpang gembira kerana tgk meriah aje,,,best happy aje... happy family k....

    mselim3

    BalasPadam
  11. comelnya emir.. =)
    macam mama dia.. ^_*

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||