Wordless Wednesday #17 ~ Risau...

08:21





First time Emir demam panas macam nie.. 
Pagi tadi kul 6.45 pg check suhu badan Emir 40.2
"Ya Allah sembuhkan lah demam Emir, 
Kau pindahkan la segala sakit Emir sekarang nie kepada Aku"









You Might Also Like

38 comments

  1. ciannye kat emir... bwk g hspital la akak.. risau sy.. :(

    BalasPadam
  2. Aunty pray for your speedy recovery Emie... kecian dia..

    BalasPadam
  3. kesiannya.. moga cpt sembuh ye..

    BalasPadam
  4. Demam panas tu farah. Dah bawak gi klinik ke? Panas begini kena bagi ubat yang cucuk dibontot tu. Ia boleh melegakan demam dengan cepat.

    Tak pun, basahkan badan dia dengan tuala basah. Jgn letak kat kepala je tapi lapkan di dada dn kakinya.

    Tembam baby farah. Semoga kebah demam tu dan lekas sembuh ye emir (^_^)

    BalasPadam
  5. siannn emir..semoga cpt sembuh syg yee...40.2 tuh tinggi farah...elok bwk g spital...takot dia tarik plak kang..

    BalasPadam
  6. akak mandikan baby dengan air asam jawa...then lumur air bawang kat kepala die...tp jgn spi kena mata lah...nanti pedih...sebab tinggi sangat tuhh takot sawan nanti...

    BalasPadam
  7. siannye emir..kalau lisa demam what we did letak air asam jawa atas kepala, cool fever sepanjang masa lekat kat dahi n slalu mandikan dia untuk turunkan suhu, cuba kat emir plak Insha Allah berkesan..cepat baik ye emir sayang..

    BalasPadam
  8. semoga emir cepat sembuh...aamiin

    BalasPadam
  9. cepat2 bawa emir jumpa doc.. risau pula akak tengok.. semoga emir cepat sembuh ya..

    BalasPadam
  10. kesiannya baby demam..cepat2 bawak pi klinik ye..cepat2 sembuh tau baby..

    BalasPadam
  11. alahai...siannye budak bambam ni demam....get well soon syg !!

    BalasPadam
  12. lahaii....get well soon yer sayang... aunty tengok pun x sanggup...

    BalasPadam
  13. Kak... harapnya emir cepat sembuh....
    AJ doakan yang terbaik buat emir ye....

    BalasPadam
  14. moga Emir cepat sembuh

    BalasPadam
  15. Thanks Adilla..akak dh bawak Emir g specialist dah..jgn risau k.. :) @ADILLA

    BalasPadam
  16. Thanks kenit..farah dh bawak p specialist dah..masa suhu Emir naik sampai 40+ tue mmg terpksa bagi ubat cucuk kat bontot tue..cepat jer panas turun..tapi lps tue naik balik..:( @Kenit Cinonet

    BalasPadam
  17. Thanks k.eza.. mmg terkejut masa farah pegang badan dia panas sampai mcm tue..dok doa ja jgn la tarik..Alhamdulillah so far tak dak la.. :) @Cik Puan Fadli

    BalasPadam
  18. Thanks share tips tue dear..air asam jawa mmg akak plan nk lumur kat dia..tapi serius air bawang tue 1st time tahu..nnti akak cuba yer,.. :)@Bella Isabella

    BalasPadam
  19. Thanks Mamalisa share tips..mmg farah dok lekat cool fever kat Emir.. kurang la sikit panas dia.. :)@ayahmamilisa

    BalasPadam
  20. Thanks akak doakan Emir yer..jgn risau farah dah bwk Emir jumpa doc.. :)@Mizz Aiza

    BalasPadam
  21. Thanks yer AJ..akak pun harap mcm tue :)@AyueJean AJ

    BalasPadam
  22. Thanks dear..now Emir beransur sembut..:)@Yumida Huda

    BalasPadam
  23. assalam,

    moga emir cepat2 sembuh ya..

    BalasPadam
  24. bawa g hsptal kak.. anna doakan moga emir cepat sembuh..amin..

    BalasPadam
  25. bhayaa nih... kalau berlanjutan leh ada masalah lain.. smgaa cpt smbhh :)

    BalasPadam
  26. anak-anak kalau demam kita sure susah hati...

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum. semoga emir cepat sembuh ye kak...

    BalasPadam
  28. Betul tue..kalau boleh harap sakit Emir mai kat sya jer.. :)@Sukma Haron

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||