1st Birthday Party For Emir

10:08


Salam Bloggers..
Hampir sebulan dah entry nie terperap dalam draft I..muahahaha
dan akhirnya berjaya jugak di-publish..Yeayyy Happy!
Al-Maklum la ada lebih kurang 300 keping gambar yang I kena sort out tau..
Naik pinau bijik mata dah dok pilih yang mana satu terbaik untuk I kongsikan kat blog I nie..
So tanpa membuang masa lagi lets start baybeeeeeee..hehehe


Ehh sebelum tue for your information.. Emir cukup umur setahun pada 27 Jun 2013(Khamis)..tapi memandangkan tarikh tue jatuh pada hari bekerja so terpaksa la I adakan majlisnya pada
29 Jun 2013 iaitu Hari Sabtu... ;)

Okey meh kita layan gambar²nya yer...



♕ Emir's 1st Birthday Party♕
Tarikh : 29 Jun 2013 (Sabtu)
Masa : 2.30 ptg - 6.00 ptg
Tema : The Avengers
Lokasi : Restoran KFC Bandar Puteri Jaya, Sg Petani
Tetamu Undangan : 40 dewasa 20 kanak²



Kek For Birthday Boy...
I pilih perasa Chocolate & Strawberry..
Yummy..Sedap Sangat!
Kek yang warna merah tue pulak untuk Irfan..;p
Tempah kat lain² tempat..
Kek Emir I tempah kat kedai kek..
so memang tak mengecewakan la..
Tapi kek Irfan tempah kat sorang akak nie
yang buat bisnes online melalui facebook..
Sayang seribu kali sayang rupa cantik rasa hampeh!!!..
Kesian kat Irfan.. ;( 


Sementara dok tunggu semua jemputan datang..
Layan jer dulu gelagat Emir nie..
Emir punya la jakun dok ligan (kejar) belon
sampai merangkak dibuatnya..


Pakej yang I ambik nie akan ada ada 3 games utk budak²..
1st game adalah Musical Chairs..
Kesian kat budak² kecik nie..
Pusing sampai ada yang tingtong dah I tengok..hehehe 


Birthday Boy pun menyibuk nak join jugak..
Hahhh pusing Mama Ayen jangan tak pusing yer..


Habis jer game musical chairs..
sambung main game susun perkataan pulak..
kali nie parents boleh sama² tolong anak² depa..
siapa yang dapat menyusun paling banyak perkataan
dialah pemenangnya... 


Masih dok susun tak habis² lagi..
Sampai gigit kuku dah tue..;)


Okey nie adalah game yang terakhir..
Parents perlu meniup belon untuk anak²..
then anak² kena duduk atas belon tue..
sapa yang paling cepat pecahkan belon tue dialah yang menang..
Hahh yang nie anak sedara I Irfan yang menang., ;p


Nie la dua awek KFC yang kena handle 
semua games sepanjang majlis I tue..
Sporting habis depa nie..
Thanks yer dik.. ;p


Dah settle semua games 
barulah ke upacara memotong kek pulak..
Kemunculan Mr.Chicky yang dinantikan...


Masa nie semua orang dok nyanyikan lagu 
Happy Birthday untuk Emir.. 


Punya la panjang lagu Happy Birthday..
Emir sampai tak berkedip tengok Mr.Chicky..=D


Yang tiup lilin bukan Emir yer 
tapi Papa & Mama..hehehe


Okey mari kita potong kek nie yer..
semua orang dah tak sabar nak makan tue..


Ehh copss posing dulu..hehehe


Yeayy Mr.Chicky bagi present untuk Emir.. 


Masa nie budak² dok sibuk berposing lagi dengan Mr.Chicky. 


Chicky Meal for the kids..


Snack plate for the parents... 


Abah & Mama I..
Thanks Mama banyak tolong kakak menjayakan majlis nie.. ;p 


Papa & Emir..
Papa pun nak jadi superhero jugak.. ;p
Tapi superhero apa I pn tak tahu..
kawan Batman tue..sapa nama ek?? 


Papa & Ibu Irfan.. ;)


Me with Mama Mayesa..;p


Budak² nie pakai topeng muka ikut karakter superhero yang depa suka..topeng nie disediakan oleh pihak KFC tau..
semua under pakej yer.. 


My Bff ~ Mama Mayesa again.. ;) 


Thanks yer semua sudi datang memeriahkan majlis I..


Nie akak jiran lama I..
Yang baju kuning tue pulak akak yang beli rumah lama I tue..;)


Santai borak² kejap dengan depa..


Sambung posing balik..hehehe
Kak Siti & anak².. 
Kak Yati & anak² sedara..
Thanks mai na..
Depa nie adalah yang paling awal sampai tau..;p


Nie pulak Family husband I..
Yang tudung kuning tue la MIL I.. ;)


Thanks kak nora mai jugak 
walaupun akak adalah orang yang terakhir sampai..hehehe 


Emir bersama hadiah² yang dia dapat...


Emir main cak² pulak..hehehe


Tengok la Emir nie punya dok kawal hadiah² dia 
tak nak bagi orang usik..hehehe
dah tue tak kan tak nak tengok apa hadiahnya sayang oiiii..


Yeayy akhirnya semua hadiah telah selamat dibuka dengan rakusnya oleh I..hehehe
apa yang penting Emir happy sangat dapat semua hadiah tue..
Thanks semua.. ;p
Tamat!!!!!





You Might Also Like

29 comments

  1. hamboi meriahnye majlis besdey emir... senang gk wt majlis kt restoren cmnih, tkyah pening kepala pikir psl nk masak dan kemas umh segala.. sediakan duit jerk...

    BalasPadam
  2. Wah! Sukanya Emir sambur besday. Besntnya Farah.. suka tengok gambar-gambar ni, comel dan cute...

    bagi unty satu hadiah tu boleh tak? hihi

    BalasPadam
  3. amboi meriahnya majlis bestday emir..:)

    BalasPadam
  4. Wahhh kemain meriah birthday si kecik nih, best la tu dapat hadiah banyak :)

    BalasPadam
  5. betol2..cute2 sokmo..hehe

    BalasPadam
  6. meriah sangat bday party emir..mesti seronok kan si kecik tu? frust tak dapat pi sama..btw, 1st birthday party lisa dulu pun buat kat kfc..hee :)

    BalasPadam
  7. cantik kek tu.. anyway, happy birthday :)

    BalasPadam
  8. Heee bestnya tengok bila ramai2 lagi2 tengok kids yang terhibur dgn games kann Farah.. ;)

    BalasPadam
  9. wahh..meriahnye birthday party emir..
    suke tgk pic...semuanya happy2 blako..
    boleh wat lagi n can invite aunty masni jgk..hehe..
    tahun nie balik raya kg espie..jom jumpa..hihi

    BalasPadam
  10. meriahnya. brp kos buat sume ni ek.

    BalasPadam
  11. meriahnya majlis ni farah.. akak suka tengok gambar-gambar tu.. semua cantik.. :D

    BalasPadam
  12. meriah!meriah! best rasa tengok anak kita happy kan? ;). Happy Belated Besday to Emir semoga menjadi anak yang soleh dan diberkati Allah selalu.

    BalasPadam
  13. wah!! meriahnya..banyaknya hadiah emir..aunty zara nk ckit.boleh...hee..=D

    BalasPadam
  14. Meriahnye birthday party Emir ^^ banyak hadiah dia dapat. Hehe~

    BalasPadam
  15. comelnye Emir.. hehehe. nak cubit je pipi dia.. hehehe eeeee... =)

    BalasPadam
  16. happeningnya bday emir
    happy blated day

    BalasPadam
  17. happy birthday emir.. meriah betul majlisnye.. seronoknye.. fifi tak pernah buat birthday party ufairah lg..

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum kak, bestnya party emir! heee hadiah best2 tu. emir, semoga kamu membesar menjadi anak yang soleh buat ibu bapa yeee :)
    *happy belated birthday boyy

    BalasPadam
  19. perghhhh meriahnyaaa buffday!!! Hapy birthday Emir!!

    BalasPadam
  20. Wahh Meriahnyaa..happy Birthday Emir..dapat banyak hadiah!!bestnyaaa..hihihi

    BalasPadam
  21. meriah...banyaknya emir dapat hadiah..best2

    BalasPadam
  22. meriahnya...comel emir..^^

    BalasPadam
  23. wow! meriah nyer...
    next year terfikir nak celebrate birthday nurin & syuhada kat kfc la...

    BalasPadam
  24. meriah giler..!! dpt tgk jelas muka MS yg cun tu..hihi.. best la emir dpt byk hadiah.. tgk kepci tu pepagi ni tergugat sikit iman.. kalo ptg2 tergugat byk.. hahahaha..

    BalasPadam
  25. Ala bestnyaaa kenapa tak jemput i huhu

    BalasPadam
  26. vahhhh meriahnya buffday diaaaa~ kalerfullll.hehehe

    BalasPadam
  27. emir dah besar ya....happy birthday buat emir..

    BalasPadam
  28. meriahnya birthday party emir...siap ada games..hehe, emir blh kak JM mitak hadiah? haha >.<

    BalasPadam
  29. bestnya Emir.. dapat banyak hadiah..
    syok nya sambut besday ank ye kak..hehe.. meriah..buat kat kfc lagi..
    saya tak pernah sambut besday dari kecik.. :')

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||