" CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK "

00:13

Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)






banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

    Jam 12.00 malam (tamat)






    I nak tag









You Might Also Like

21 comments

  1. jangan lupa letak link banner tu...hihi...sebab kat banner tu tak de link

    BalasPadam
  2. thanks sudi tag akak.. ada waktu nanti insya-Allah akak akan join..

    BalasPadam
  3. Ye ke cik akak..tak perasan pulak..nnti frh msk link banner yer..:p @Nao Mei

    BalasPadam
  4. blh join ini,..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  5. good luck ... btw, comel la blog baru.. ;)

    BalasPadam
  6. haikk..cik akk ada buat contest..alahai.. xjnguk lagi..

    apa2 pun, semoga berjaya kak.. ^_^

    BalasPadam
  7. Eira singgah dari contest yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    BalasPadam
  8. gud luck farah..
    sat gi mama join lak..

    BalasPadam
  9. singgah dari contest sama,

    jemput join segmen saya, http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

    BalasPadam
  10. Makseh support cik akak...

    senarai peserta mohon semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    salam ramadhan

    BalasPadam
  11. gud luck.. salam kenal...

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    BalasPadam
  12. rajinnye farah and the gang buat contest yerk...

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum, good luck sis :)

    BalasPadam
  14. good luck :) singgah sini http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    BalasPadam
  15. I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    BalasPadam
  16. pembaharuan hadiah semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

    harap maaf....kesilapan TYPO

    BalasPadam
  17. join sini gak...heheh good luck tau

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||