Hohoiiiiiiii Bila Nak Update Nie?????????

12:39



Salam Bloggers...

Posa mcmne okey tak?
Sedar tak sedar dah hari ke-6 kita berpuasa kan..
Sedar tak sedar jugak dah lama i ter-perapkan
dan yang terbaru masih jugak terperap dalam draft
adalah Trip ke Sabah baru² nie..
Story Trip Sabah tue tak akan keluar la
selagi I tak siapkan story pasal Birthday Emir..huhuhu

Habis tue bila nak buat???????????????

Adoiiiii la...... hahaha
Nak buat mcmne I busy sangat semenjak.. 2 menjak...
3 menjak...4 menjak nie...(wekkk alasan jer tue)
Ingat time cuti boleh la nak buat tapi berlaku insiden pulak kat Emir..
Now pulak I dok sibuk nak set up business baru..
Business apa nanti I share na.. :p

Tapi InsyaAllah I akan cuba sedaya upaya I
menggagahkan diri untuk menyiapkan semua story-mory tue yer..
Basi pun basi la kan.. gamak-gamak dah basi sangat
kita jemur bagi kering..
lepas tue boleh jugak bagi ayam and itik makan.. = D
Okey la tak nak potpet panjang²...
Sementera tue layankan jer la dulu dua keping gambar nie yer..
dan nantikan full versionnya..
Okey Baiiiiiiii...


1st Birthday Emir


Trip ke Kundasang Sabah...
3hari 2mlm
(tak cukup weyhhhh..nak p lagi la....)




Nota kaki: Blogwalking pun tak boleh nak terjah semua..hanya beberapa blog jer yang sempat I singgah drop komen & isi tabung raya..
tapi hampa jangan risau lambat cepat pasti I terjah okey..
nantikan kedatangan I..Pastikan pintu rumah hampa sentiasa terbuka naaa.. 

Lagi 1 buat semua yang baru follow I tapi tengok I tak follow back..jangan salah faham yer..bukan I tak nak follow back tapi tak dak link nak ke Blog hampa.. pening I dok klik tapi tak jumpa pun nama samaran hampa tue.. So kepada follower yang dah follow I tapi I tak follow back sila tinggalkan link hampa sekali kat sini na.. mention jugak hampa follower I yang ke berapa..Senang sikit I nak terjah kan.. ;p







You Might Also Like

24 comments

  1. tak pa..tak pa kami tunggu..heee

    BalasPadam
  2. Dia pi jln jauh rupanya...x per dear...take ur time....

    BalasPadam
  3. tak sabar nak baca entri dari farah.. buat la kerja tu dulu.. ada masa farah tulis la..

    BalasPadam
  4. tak sabar nak baca entri dari farah.. buat la kerja tu dulu.. ada masa farah tulis la..

    BalasPadam
  5. nnt update tau.. nak juga baca entry ttg bday day trip tu sabah tu.. mesti best kannn

    BalasPadam
  6. buat bisnes pulak...tak sabau nunggu ni hah....

    BalasPadam
  7. take your time pn farah... hihi
    romantiknya korang bertiga beranak...

    BalasPadam
  8. tak pa mama emir, kayuh pelan pelan kami tak pi mana pun :D

    BalasPadam
  9. tak pe..cik akak sedia menanti..walau seribu tahun lagi..hahaha

    BalasPadam
  10. waaa..banyak entry tu..tak sabar..tak sabar..haha

    BalasPadam
  11. memang bz btul puan farah kita ni..hehe..cane pon..memang tak sabar nak baca entry bday emir and trip to sabah tu :)jangan lama2 sangat hokey..

    BalasPadam
  12. hihihi...tue yang susah kalau tak ada link nak follow balik..

    BalasPadam
  13. akak datang sabah ? saya pun orang sabah .. hehe

    BalasPadam
  14. ek eh...cik ciky pun ada...

    BalasPadam
  15. wahhh banyak entri nak publish :) seronok tgk ,wah trip ke sabah , nak tengok

    BalasPadam
  16. hehehhe... buat slow2.. xpe =) jnji selamt jadi entri kat blog..ekekke

    BalasPadam
  17. Wah, ebrtuahnya Emir. Selamat hari lahir kepadanya.

    BalasPadam
  18. takper , jalan2 nanti banyaklah idea ..

    BalasPadam
  19. Takpe, slow2 ya..nanti dah ready sume, saya terjah entri tu ya..hehehe

    BalasPadam
  20. take your time sis... happy belated birthday utk emir......

    BalasPadam
  21. haha pelan2 farah.. jgn kabut sangat naa.. satu persatu hehe

    BalasPadam
  22. Happy bornday emir...hehe...amboii..romantiknya akak kita sorang nih...kiu2 ;)

    BalasPadam
  23. bestnya, xpernah g kundasang lagi..huhu

    BalasPadam
  24. bestnya teringin nak pg kundasang ni. sejuk eh?

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||