I'M Back!!!!!!

02:21



 


Salam bloggers..
Yeayyyyyyyy!
Nampak tak blog I dah berubah wajah??
From buruk  to cantik sangat...

Thanks to adik Cik Jari Manis sebab telah merealisasikan
blog idaman akak nie..
bertambah semangat lagi la I nak blogging lepas nie..hehehe

So kalau ada sapa² yang nak tempah 

blog cantik macam I jugak
sila la terjah blog adik comey nie okey...
Pasti hampa akan berpuas hati dengan hasil kerja beliau..;p









You Might Also Like

45 comments

  1. Mmg cantik akak..pink2 lg..sya pun mau jgk..:D

    BalasPadam
  2. wah.. cantiknya.. akak suka imej baru ni farah.. patut la akak nak masuk blog farah hari tu tak boleh, rupanya tengah under construction.. semoga farah terus bersemangat untuk menulis..

    BalasPadam
  3. memang cantik dah dik...hihi

    BalasPadam
  4. memang oshem dah blog farah tau...cik akak suka tengok

    BalasPadam
  5. wahh...dah btukar cat umah ghupernya...cantekkk....

    BalasPadam
  6. mentang2 nak raye..dah di renovate rumah nye

    BalasPadam
  7. Cantik blog..ada diamond bagai.. Salam ramadan :)

    BalasPadam
  8. waa dh bertukar wajah dh...sweet je kaler pink nih...

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah.. satu penghijrahan ;)
    comel blog Farah.. keep blogging & jgn lupa singgah2 rumah I yang tak berapa nak comei tu yer hehe

    BalasPadam
  10. aahhhhhhhhh comelnyeee

    nak terjah lah ;)

    BalasPadam
  11. Happy blogging dear!!memang cantik pn template baru ni..berseri-seri gituu..hihihi

    BalasPadam
  12. dah berwajah baru...cantik2..:)

    BalasPadam
  13. gojesssssss! mentang2 nak poser sumer pakat renovate 'umah' ye. Nak jugakkkk :D

    BalasPadam
  14. Waaaaa...very the pinky2 laaaa....

    BalasPadam
  15. Tq.. Boleh try deal dgn adik comey tue yer.. ;p @adrianna syaz

    BalasPadam
  16. Tq akak..itu la masa proses edit tue kena private blog dulu..sorry yer..;p @Mizz Aiza

    BalasPadam
  17. Tq sekali lagi cik akak.. mmg farah pn suka sgt dgn rumah baru farah nie.. ;p @Nao Mei

    BalasPadam
  18. Yer kak eza... sebab tue hari tue akak tak leh masuk.. tgh renovate..lps nie dtg la jenguk sini selalu tau..;p@Cik Puan Fadli

    BalasPadam
  19. Yup..ambik mood raya la nie..semua nak bertukar baru..hehehe ;p@misz sheyla

    BalasPadam
  20. Thanks...mmg suka sangat dgn diamond..berkilau jer kan..
    Salam Ramadhan too dear.. ;p @Ainim Suju

    BalasPadam
  21. Thanks dear... Eh mana boleh I tak singgah rumah u..xlengkap rasa kalu tak singgah tau.. ;p @ZazaMyMoon

    BalasPadam
  22. Thanks dear...terjah jgn tak terjah yer.. ;p @ieda immi

    BalasPadam
  23. Thanks dear..seri rumah baru nak sambut posa..hehehe ;p @~MommyAida~

    BalasPadam
  24. eh eh..blog dia dah cantik!..suke suke..

    ~selamat berpuasa jugak kakak manis =)

    BalasPadam
  25. cantik! hehehe

    dah agak dah, mesti akak buat pembaharuan nie. hehehehe

    BalasPadam
  26. Yer la akak pun nak blog cantik mcm awk jugak.. ;p @Cik Eka

    BalasPadam
  27. salam.. blog ni mmg dah semakin cantik..hihi...

    tgh deko blog rupanya, patut la hari tu jaa nak BW xleh, mcm dah buat private gitu...

    p/s : bila nak hntar details kat jaa utk yg menang FM tu??

    BalasPadam
  28. Thanks jaa..deko sikit2 jer bagi sedap mata memandang..;p
    Oh ya la Jaa..lupa sudah...huhuhu
    jap farah send yer.. ;p @jaakechik

    BalasPadam
  29. vavah..cantek header baru blog farah..patutle lama tak nampak ..huhu..
    selamat berpuasa farah :)

    BalasPadam
  30. Thanks DD.. renovate sikit2 jer.. Salam Ramadhan jugak DD.. ;p @ayahmamilisa

    BalasPadam
  31. amboi kak..awal2 dah tukar baju baru ye.. :p

    cantek sangat4 tau..suka tgk..nak2 gmbar kat header tu.. ^_^

    BalasPadam
  32. mama tak perasan lah farah tukar kaler rumah.. ni baru nampak..
    jelessssnye.. cantik tau..

    BalasPadam
  33. Ye la tak renovate awal2 senang sikit..kalau dekat nk raya kalut pulak nanti..hehehe.. ;p @Sya Mimie

    BalasPadam
  34. Cantik kan..farah pn suka sgt..farah tempah kat cik adik yg design blog Mama jugak la..hehehe ;p @Norhasniza Khalid

    BalasPadam
  35. Assalamualaikum patutlah haritu ada privatekan blog kan? sheila takleh nak blogwalking. ni balas dendam. sheila tinggalkan komen2 banyak sikit. hehehhee :)

    BalasPadam
  36. cantik la blog baru.. kemas je...header pun cantik..

    BalasPadam
  37. Ala sorry la dear..private kejap jer..;p @Sheila Salim

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||