Pemenang 1st Giveaway By Mrs.Secretary

16:14



Salam Bloggers..
Wahhhhh sambutan yg agak memberangsangkan yer...
Thanks tau kepada semua yang sudi join 'My 1st Giveaway'
hug hampa ketat-ketat..;p
Kat entri sebelum nie kan I mtk hampa teka 
kat mana lokasi percutian I nie..
So meh kita tengok siapa pemenangnya okey...
Ehhh copssss.. Actually I mencari pemenang yang dapat menjawab dengan TEPAT seperti ini...

Jawapan : - 


PHANG NGA BAY, KRABI
or

KO TAPU ISLAND, KRABI
or


JAMES BOND ISLAND, KRABI


Tapi tak pe la..walaupun kurang tepat tapi ada jugak keywords 
KRABI tue kira betul la..
ramai yang berjaya menjawab dengan betul..
tapi syaratnya kan I mencari seorang pemenang yang berjaya menjawab dengan pantas dan tepat..
So Pemenang bertuah itu yang berjaya menjawab dengan 
PANTAS  adalah pemilik blog




Congrats dear!!!
Sila hantar semua butiran U kat sini okey.. ;p







You Might Also Like

28 comments

  1. haha congrates pada pemenang. Oohhh Krabi rupenye. Kenit tak tahu mana pulau tu, tu yg sonyappppp je tu haha :D

    BalasPadam
  2. U lewat sikit jer Cik Nor.. btw thanks sudi join.. ;p @Normi Nieza

    BalasPadam
  3. yippie tak sangkanya bole menang..1st time join GA..hihi..alhamdulillah rezeki bulan puasa :)
    p/s: dah la gambo kawen..malu i farah ;p
    neway tenkiu a lot farah :)tochei:)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum nyaris sheila jawab krabi kak! adoiii patut cam kenal sangat tempat ni. ahhahaha taniah pemenang :)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum nyaris sheila jawab krabi kak! adoiii patut cam kenal sangat tempat ni. ahhahaha taniah pemenang :)

    BalasPadam
  6. tahniah... i tahu krabi jer but dont know the right name is..hehe

    congrates pada pemenang..adiah kongsi2 yer..hihi

    BalasPadam
  7. ala... fiza x sempat nak join =(

    congrats kpd pemenang.. hehe

    BalasPadam
  8. Tahniah kepadaa pemenang :)

    BalasPadam
  9. tahniah.. akak lambat jawab ya? hihi..

    BalasPadam
  10. tahniah buat pemenang.. =)
    walaupun tak menang, tp tetap jawab betul kan, kan? :p
    hehehe

    BalasPadam
  11. Hehehe..xpe kenit..nnti kalau farah buat lagi teka jer..mana tahu betul ke.. ;p @Kenit Cinonet

    BalasPadam
  12. Ala jgn sedih..nnti kalau frh buat GA lagi join tau.. ;p @Cik Puan Rara

    BalasPadam
  13. Congrats dear..u yang terpantas menjawab dengan betul..nantikan hadiahnya yea..;p @ayahmamilisa

    BalasPadam
  14. Nape tak try jawab jer..kan baru jer balik dari Krabi... ;p @Sheila Salim

    BalasPadam
  15. Ala awt tak teka jer masni..hehehe..xpe2 nnti kalau farah buat lagi teka tau.. ;p @Masni Syafie

    BalasPadam
  16. Xpe InsyaAllah next time ada lagi.. ;p @syaafi sushi

    BalasPadam
  17. Terlambat sikit la akak..tp jawapan dah btl dah tue.. ;p @Mizz Aiza

    BalasPadam
  18. Yes Mimie..cuma lambat sikit jer.. ;p @Sya Mimie

    BalasPadam
  19. ciss salah rupanya jawapan zura.. hahahaahah..

    BalasPadam
  20. tahniah......pada yg berjaya tu....

    BalasPadam
  21. sue pown xtawu dapat ke x,apply je...hehe..kak pena g krabi eh?best xkak?

    BalasPadam
  22. Yup..akak pegi awal tahun ari tue..tapi citer trip tue tak terbuat pun lagi..hehehe..kalau tnya akak pasal krabi ok jer la.. phuket best lagi bagi akak... ;p kalau nak tahu apa2 ttg krabi tnya la..nnti akak jawab.. hehehe ;p @kacang buncis

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||