Shopping Raya

07:46


Salam Bloggers..
Sekejap jer kita dah sampai Ramadhan yang ke-21...
Means lagi 9 hari jer nak raya dah..
Cepat betul la masa berlalu kan.
So far macam persiapan raya hampa semua..
dah settle ke semuanya..
I baru nak start shopping..
banyak benda lagi yg tak beli nie...
sempat lagi ker?????? huhuhu

Ingat tak kat entri sebelum nie I ada citer yang I dapat anak sedara baru yang lahir sehari sebelum Ramadhan hari tue..
Kami namakan dia Nur Delisya Iris..
masuk hari nie Iris dah 22 hari tau..
I ada niat nak belikan baju raya untuk ahli keluarga baru I nie..
So Jumaat lepas sebelum Iftar kat Hotel Park Avenue..
I p shopping kat Queensbay Mall, Penang..


Hasil drp shoppingan hari tue...
I belikan 4 pasang baju dan 2 pcs head band untuk gegirl Iris..
Geram betul tengok semua baju baby girl..
chumel-chumel jer..


Okey yg nie pulak untuk Emir...
Sales yang memang meruntun kalbu I...
Adooooiiiiiii la....

Rasa macam nak borong 1 kedai kekdahnya..
so far baru dapat 6 helai baju jer untuk Emir..
InsyaAllah esok lepas balik kerja nak sambung shopping lagi..(bonus dah masuk..hehehe) nak cari jeans & kasut pulak untuk Emir =D

Yang nie pulak t-shirt untuk kami lakik binik..
nak jugak kennnnn!!!!!!
psst ~ Tailor I bagi tau Jumaat nie semua baju raya yang I tempah akan siap..
aduhhhhh tak sabar nak tengok!!!!! ;)


Yeayyyyyyyy!!!!!!!
Minggu depan nak raya dah....
Tak sabar nak melaram semua baju raya Emir ...
Hohohohoho....
K..Baiiii..






You Might Also Like

32 comments

  1. Sakan shopping ya..hehehe..saya tinggal baju ngan tudung raya je tak siap lagi

    BalasPadam
  2. hihhihi kalau g shopping, gerammm je. Kat umah nak beli lain, kat mall, udah lain plak beli.

    nanti up baju raye tau kak. hehehe

    BalasPadam
  3. start shopping dah sis, kenit tak start apa lagi ni huhu

    BalasPadam
  4. banyak nya baju emir..auntie jeles okeh...seronokla shopping baju untuk baby girl..

    BalasPadam
  5. nie mmg shopping sakan..byknye bj emir..comel2 sume..

    BalasPadam
  6. vavavava.. kan main emir nk melaram ek.. baju mommy dia mana? hihihihi.. aunty tahun ni lebih teruja sbb ada geng dah ngn sikenit

    BalasPadam
  7. amboiii sakannya soping.. sedap la nama ank sedara MS.. mcm nama watak drama melayu je.. hihi.. ;)

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kak, perghh sales tak agak2. sheila tak beli apa pun. heee rasanya last minute baru buat kot. hohohohoh :p

    BalasPadam
  9. waa.. sakan bershopping ye... heheheh

    BalasPadam
  10. Berapa pasang baju raya tempah?

    Persiapan raya more utk anak2 semuanya dah ready cuma biskut ja tak ready2.

    BalasPadam
  11. wah meriah ye shopping raya farah :)

    BalasPadam
  12. sakan la emir bergaya nnt nih...

    BalasPadam
  13. tahniah kak farah dapat ank saudara..
    geramkn tngok bju baby2 ni..comel2 belaka..=D

    BalasPadam
  14. banyaknya shopping...tahniah dapat anak saudara comel..

    BalasPadam
  15. comel sepupu baru emir.. banyaknye baju raye emir.. raye sakan tahun ni..

    BalasPadam
  16. baju ry anak2 sume dok dalam plastik lagi. x keluarkan pun. tgu ry baru keluarkan,

    BalasPadam
  17. banyaknya dear..hihi...
    untuk cik akak tak de ke :)

    BalasPadam
  18. Dapat anak perempuan mmg best...baju sume cantik2....

    BalasPadam
  19. sakan nye shopping huhu

    BalasPadam
  20. banyaknya baju raya.. semua comel-comel.. untung jadi anak saudara farah.. hehe.. :D

    BalasPadam
  21. yahoo!! nak raya... sonok Emir ye mama beli baju raya.. boleh lah raya rumah unty nih..

    BalasPadam
  22. yeayyy dpt baju raya baru...hehe excited pulak..

    BalasPadam
  23. semua baju cantik2x la :)

    BalasPadam
  24. emir mmg comel lah... eee.. geramnye... heheh

    BalasPadam
  25. salam 22 ramadhan.. singgah pagi kat sini... ;)

    BalasPadam
  26. wah, bestnya sis dah pergi shoping..
    anna x pergi pon lagi... huwaaa...

    BalasPadam
  27. Amboi, ni barulah namanya shopping sampai lebam.. Hehehe..

    BalasPadam
  28. amboi emir..semangat mama awk bershopping ye..hehe
    untuk anak kan kak..rasa nak borong semuanya..hehe

    BalasPadam
  29. Banyaknya shopping!saya x shopping lg ni...huuuu...nk kena g jugak mgu ni

    BalasPadam
  30. Comel la baju2 baby ni. Aida kalau p shopping suka beno usha baju baby. Hihi.

    BalasPadam
  31. woaahhh...emir kaya baju...mintak akak satu boleh? hahaha

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||