CPUV Nuffnang ke-4

19:50



Salam bloggers...
Alhamdulillah syukur..
Rezeki raya lagikkkkk from Mr.Nuffnang.!!!!!!!!
Ermmm tak sangka pulak I tak putus² lagi CPUV yang I dapat sempena hari raya nie kan..terharu pulak I dibuatnya..
Thanks a lot Mr.Nuffnang sudi memilih blog picisan I nie lagi untuk mempromosi iklan terbaru tue yer..
Esok bagi la lagi naaaa..*tak malu mintak lagi tue..hehehe



Iklan yang singgah kat blog I kali nie adalah daripada
Marigold Peel Fresh for Hari Raya...
So meh la kita ramai² terjah tengok apa yg best kat iklan tue yer..
Kebetulan pulak Marigold nie memang favourite I tau..
I kalau p hypermarket confirm I akan rembat sekotak dua air nie..
Erm raya² nie ada ke yang tengah plan nak buat open house???
Kalau ada I syorkan hampa jamulah Marigold Peel Fresh nie kepada tetamu yang datang berkunjung..
pasti open house hampa nanti akan sentiasa diingati... 


psst~ Kalau ada yg buat open house jemput la I sama... =D







You Might Also Like

17 comments

  1. Arggg jeles2! Banyaknya dpt be bulan ni kan..

    BalasPadam
  2. alhamdulillah
    tahniah
    rezeki tuuu

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..tahniah
    rezeki di bulan syawal

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..tahniah
    rezeki di bulan syawal

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    BalasPadam
  5. rezeki di hari raya...bestnya marigold peel fresh...

    BalasPadam
  6. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    BalasPadam
  7. bestnye..ramai member blog yg dpt iklan nie..tp fiza xde

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kak, alhamdullilah. rezeki raya tu. hehe sheila klik2 untuk akak yeeee >__________<

    BalasPadam
  9. Alhmdullilh..rezki akak tu..=D

    BalasPadam
  10. wah.. rezeki.. syoknye..

    BalasPadam
  11. syukur dengan nikmat diberikan... seronokkan dapat gitu..tahniah...

    BalasPadam
  12. tahniah akak..CPUV JM langsung x ada//haha =)

    BalasPadam
  13. tahniah farah.. akak je tak diberi cpuv baru oleh nuffnang..

    BalasPadam
  14. tahniah kak.. sama la ngan saya pun.. msti rembat sebotol air ni..sedap..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||