CPUV Nuffnang ke-7

16:50


Salam bloggers,
Baru pagi tadi jer i update survey kat my Nuffnang account..
tengok² petang nie muncul pulak CPUV ke-7...
Syukur Alhamdulillah...
Semua CPUV yang muncul masih lagi dalam status 'On Going'
harap² dok la lama² sikit kat blog picisan i nie yer..
Btw..Thanks a lot Mr.Nuff..*kiss 1000x!
Bertambah bersemangat lagi la i nak blogging.. ^__^

Iklan untuk CPUV ke-7 nie datangnya dari Dove Samson D..
sila la terjah untuk maklumat lanjut yer.. =D






You Might Also Like

22 comments

  1. Farah, mcm mana nak dptkan CPUV?? sampai la ni I tak faham..
    selalu asek dapat CPC je.. help help
    cek masih tak faham pasai nuffnang ni.. huhu

    BalasPadam
  2. Hohoho ~ bestnya die, congrats! :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak,alhamdullilah. bestnya rezeki emir tu :)

    BalasPadam
  4. Kita pun dapat jugak...meh tolong klik iklan farah

    BalasPadam
  5. tahniah!!bile lah sy nak dapat cam sis neh!!!haishhh!!!!

    BalasPadam
  6. untungnya ko dik...banyak masok ma...hihi...jeles akak tengok

    BalasPadam
  7. wah makin masyuk farah ni..hehe..alhamdulillah rezeki farah kan..
    farah, dd sekeluarga confirm datang SP sabtu and ahad ni (31/8-1/9)..ingat nak datang raya umah farah..farah ada umah ke?

    BalasPadam
  8. tahniah....murah rezeki betul...

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan...tahniah yee...singgah n follow blog saya juga...

    BalasPadam
  10. tahniah farah.. mama klik laju-laju untuk farah....

    BalasPadam
  11. wah..beznye..byk cpuv sis
    moga byk menjana earning

    BalasPadam
  12. dah banyak cpuv farah dapat.. tahniah ya.. :D

    BalasPadam
  13. tahniah kak =) banyak 2..rzeki murah..sy xde pn yg on going

    BalasPadam
  14. Wahh. Banyak ni.
    Tahniah :)

    Jom join http://invisiblenote.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-56-by_24.html

    BalasPadam
  15. Wahhh 6 tu iklan tengah OnGoing... Thaniah!

    BalasPadam
  16. Wahh tahniah awak..banyaknya nuffnang bagi..untung!Tahniah..hihi

    BalasPadam
  17. tahniah!! kak farah..=D

    BalasPadam
  18. mesti byk ni cpuv farah...zura ciput jerk...

    BalasPadam
  19. untung laaa.. cpuv asik2 masyukkkkkk... tahniah dear..

    BalasPadam
  20. banyaknya cpuv akk on going..
    jelesss! :p

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||