Kaki Wayang~ The Mortal Instrument-City of Bones

09:56


Salam  bloggers..
Jumaat lepas i p tengok movie 'The Mortal Instruments-City of Bones' *nie movie yg I dapat CPUV-5 drp Mr.Nuff ...:p
Actually i tak plan pun nak p tengok wayang hari tue..
semua nie gara² i terdengar info traffic kt Radio Era yang bagi tahu kat atas Penang Bridge telah berlakunya satu kemalangan yang melibatkan sebuah lori yang terbabas dan telah menyebabkan kesesakan yg teruk..

Ermmm..apa lagi terus I ajak My Dear p tengok wayang dulu la.. bukannya apa selalunya kalau berlaku accident kat atas bridge nie memang akan jammed teruk..kadang² tue kenderaan hampir tak bergerak langsung..so daripada I nak migrin dok dalam kereta yg bergerak slow mengalahkan siput vaviss..better lepak tengok wayang dulu..=D

Makanya menuju la kami berdua ke 1st Avenue Mall..
Sebelum tue i call adik ipar I yang mengasuh Emir bagi tahu dia yg I akan balik lambat sikit..and sebagai upahnya I kena belikan dia Nasi Goreng Special punya...hohoho..beres deh!!

Nak tahu citer nie mengisahkan tentang apa 
hampa boleh baca kat SINI..hehehe..
Ehhh jangan la marah i sebab tak nak review citer nie.. 
nanti tak best la pulak kalau i dah citer semua...
better hampa p tengok sendiri...baru best!
cuma secara ringkasnya movie nie sangat menarik untuk ditonton.... 
I kasi ★★★/5..
Selamat menonton..=D

psst~ hero citer nie sekali tengok macam tengkorak hidup..tapi dah lama² dok tengok.. aduh cair la pulak..seksiiiii kot...hahaha





You Might Also Like

14 comments

  1. dari poster memang kelihatan seksi hero tu...ahakss...

    BalasPadam
  2. heroin die comel..kening die mahal ala2 elfira loy pulak kekeke..kite ritu tgk gak wyg tp xtgk cite ni..

    BalasPadam
  3. Tahniah..Bestnya dapat tengok cerita tu.. :-)

    BalasPadam
  4. nasib baik farah dengar radio, kalau tak mesti stress mengadap jam..

    BalasPadam
  5. rajinnya tgk movie.tp 3 bintang je.mst so so je kan.hehehe

    BalasPadam
  6. hehe hamboihh cek pi dating na..
    betu lah Farah, if jammed giler buang masa kat jalan, better pi tgk wayang kann..

    I pun tak suka buat review cerita kat wayang, sbb nnt tak surprise lah utk depa2 yg belum tgk kann.. better pi tgk sendiri ;)

    BalasPadam
  7. hadoi... tak boleh lagi menjejaki wayang ni... cik sufi sapa nak jaga.....hihi

    BalasPadam
  8. wahh ,jeles betul... dah lama tak tengok wayang.. untunglah dapat tengok cerita nie

    BalasPadam
  9. Hari tu i br nk belanja husband tgk movie tp xde cite best dia kata. Kalau tau i tk cite ni huhu

    BalasPadam
  10. hero dia cm ala2 tarabas dlm cite the cave of the golden horses yg sgt femes tuh...

    BalasPadam
  11. hero dia cm ala2 tarabas dlm cite the cave of the golden horses yg sgt femes tuh...

    BalasPadam
  12. kaki wayang jugak rupanya ye? sama la kite pun.. baru2 ni tgk paku pontianak..sumpah menyesal! haha.. dok dgr kata org citer ni best, pdhl x best pun..huh..

    BalasPadam
  13. waaahh, bagus perancangan akk..dari sesak kat situ, baik dating dulu kan.. :p

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||