My Raya Story ~ 3rd Syawal 1434H (2013)

08:44


Salam Bloggers...
Raya ke-3 i tak p mana² pun...dok lepak kat rumah jer..
sebab penat beraya semalam tak habis lagik..
So masa banyak dihabiskan dengan tido..bangun..tido..bangun..
sampaikan kepala i pun dah naik ting tong akibat terlebih tido..
Dah tengahari baru la rasa segar sikit..
then i habiskan masa melayan kerenah Emir jer kat rumah.. 
sambil layan Emir sambil tengok tv..
banyak program best sempena raya nie..
lepas 1-1 citer i layan..sedar² dah petang..
Tiba² perut pulak dok bagi alarm..
terbayang depan mata Samurai Burger McD yang tengah hot tue..
Terus i p kat husband gesel² sikit terus husband kata on..hahaha
Lepas Maghrib terus p terjah Restoran McDonald kt Central Square...
tak jauh pun dari rumah Mama I...
Sampai kat sana...Ya Allah punya la ramai manusia..
meja pulak penuh.. frust giler!!
tiba² ada 1 family nie bangun...apalagi cepat² la p cop meja tue.. 
dah hati fuh lega!!! dapat jugak makan McD..
I nie kalah orang mengandung punya mengidam kan..hehehe


Pilihan I of coz la Samurai Burger Chicken..
Beef i kureng sikit..

Sama dak gaya anak dengan bapak nyer...hahaha
Suka Emir dapat makan McD yer..
tapi tak leh makan junk food selalu yer sayang.. =)


Punya la dok feel makan sampai lali yer sayang..
sedap sangat ke?? kih..kih.kih..


Bukan kami 3 beranak jer yang p..
Adik Mal i pn follow sekali..


Sebulan posa hari tue ada la kecut sikit kan..
tapi sekarang kalau timbang balik 

I'm sure tercabut jarum jam penimbang tue..huhuhu
macam mana nak maintain nie.. Help!!!!!!!!!

Samurai Burger punya pasal i tak pedulikkkkk dah
janji hati puas.. nafsu betul kan!!!
tapi serius sedap sangat!!!
lepas nie i tunggu GCB pulak..
I nak makan double punya!!!!! hahaha




Dah puas makan McD balik rumah layan main bunga api pulak dengan adik² i kat depan rumah kami...
Best!! teringat zaman kecik² kami..
nak raya wajib suruh Mama belikan bunga api..
kalau dak semua tak mau raya.. kononnyerrr la..
lagi satu dulu kecik² jugak i dengan adik Nurul i mesti mintak Mama pakaikan kami inai..tak tahu kenapa..mesti nak pakai...
Mama i giling la inai malam raya then tempek kat 10jari kami dua beradik.. * hahaha bengong betul...
nak berseri² la kononnya di hari raya...
TQ Mama layankan permintaan gedik kami dua beradik dulu.. =D








Main bunga api riuh-rendah macam kanak² ribena...
dah lama tak main bunga api sebenarnya..
bila dapat main mengalahkan budak² la..
Walaupun raya ke-3 tak p mana.. tapi tetap meriah bagi i..
Okey la nanti i sambung lagi story raya ke-4 yer..
adoiii berpart² pulak yer story raya nie..
sorry na...nak sekali harung satu entri panjang pulak nanti..
hampa pun mesti jemu nak baca... 
So kita citer sikit² dulu la yer.. =D




You Might Also Like

17 comments

  1. sedap x kak samurai uh?manis kn?

    BalasPadam
  2. eh i raya pn pg mcd haha. i tak suka samurai sbb manis. i suka prosperity nomnom

    BalasPadam
  3. woahhh terliur tgok samurai chicken tu...tu fevret JM jugak kak..perghh kalau dpt makan hari2 mmglah!..haha..bkn main akak main bunga api..nasib sini tak ada jual...kalau xx..habislahh ;)

    BalasPadam
  4. huk3.. xcuba lagi burger tu... err.. xprnh mkn pun burger mcd,,ngee~!

    BalasPadam
  5. Agak meriah jugak rayanya ye. hehe

    BalasPadam
  6. Harap ada bunga api & mercun jelah yang buat malam raya kita happening kan? Tengok2 anak2 buah duk tembak2 mercun masa malam raya ari tu naik syok jugak.. Tapi sebab kan kurang sihat tengok dari dalam rumah jer.. Huhu.. Kalau x, dah sama naik main sekali.. Hehehe..

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  7. blum mkn lgi burger tu..wah!! main bunga api...syoknya.. sekali2 join ngan budak...apa salahnya kn kak..=D

    BalasPadam
  8. meraih btl raya farah..:)

    BalasPadam
  9. meraih btl raya farah..:)

    BalasPadam
  10. meriah btl raya farah..:)

    BalasPadam
  11. raya..dan makan...selamat beraya

    BalasPadam
  12. samurai tue..memang sedap burgernya....

    BalasPadam
  13. dah lama akak tak makan mcD.. memang dugaan nak turunkan berat badan selepas raya, akak pun tengah berusaha gigih ni.. hehe..

    BalasPadam
  14. main bunga api yang best .. terbaik .. :D

    BalasPadam
  15. lepas gian fpt mkn beger ye.. hihi.. amboihhh mengalahkan bebudak gamaknye main mercun..hahaha..

    BalasPadam
  16. raya2 ngidam Mcd ye kak.. :)
    saya tak berani dah nak main bunga api..tapi suka tgk orang main.. :)

    BalasPadam
  17. Wahhh..bestnya main bunga api...
    lama dah tak mkn mac d nehh...
    terjah kfc jer sbb anak2 mintak chicken...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||